· · Коментари: 0
ПАРТНЕРСКИ ОДНОСИ

Питали сте се како изгледа ИДЕАЛНА ЉУБАВНИЦА? Откривамо вам све мушке тајне!

Физичке карактеристике су кључне, али мушкарци се не либе ни да од идеалне љубавнице захтевају завршен факултет и младалачку заиграност

partneri.jpg
Фото: Depositphotos

Можда нису биле преварене, али свака жена бар једном је посумњала у свог партнера. Осим тога, сигурно их је копкало како изгледа та идеална жена, са којом би преварили своју изабраницу. Откривамо све мушке тајне!

Витко тело, бујно порсје, завршен факултет и уз том дама мора бити сама! Ово су кључне ставке које мора испунити идеална љубавница

Интернет страница за упознавање партнера SeekingArrangement спровела је опшрино истраживање  како би открили како изгледа савршена љубавница, за којом би се већина мушкараца окренула.

Прочитаје још: Прочитајте ПЕТ најпоузданијих знакова да сте срели ОСОБУ ЗА ЦЕО ЖИВОТ

Да студија буде релевантнија, из ове организације истичу да је анализа спроведена на основу скро 500 ожењених мушкараца, који имају свој профил за упознавање на овој страници. Подаци које су ожењени мучкарци истицали тичу се идеалних карактеристика женске особе, са којом би се упустили у авантуру. 

Прочитајте још: Жене које прве приђу мушкарцу су у ПРЕДНОСТИ

Фото: Depositphotos

Анализирани подаци су укључивали физичке атрибуте, занимање, године, националност, али и брачни статус жена. Преко ових резултата мушкарци су профилисали савршену љубавницу.

Карактеристике савршене љубавнице

Ма колико година да они имају, мушкарци су готово усаглашени да савршена љубавница мора имати између 25 и 31 година живота.

Прочитајте још: СЕКС морате имати редовно! У супротном, ваше тело - ОДУМИРЕ: Сазнајте и КАКО!

Физичке карактеристике тичу се боје косе, где су се два од три мушкарца усагласила да је плавуша идеално забрањено воће. Готово једнаку сагласност постигли су и када је реч о боји очију, па је дама са зеленим очима као створена за њих.

Даље, мушкарцима највише прија атлетска грађа, мршава девојка са позамашним грудима, величине 32Д. Белкиње или азијаткиње, око овог питања мушкарци су се највише двоумили, али и прихватали и једну и другу опцију.

Прочитајте и ово: Мушкарци воле када им се жене диве, а САТ И ЦИПЕЛЕ откривају много

Мушкарци траже жену отвореног ума, сензуалну, енергичну и да воли јогу. Више им пријају соло љубавнице, а чак 86 одсто њих желе да имају завршен факултет. Жена коју они желе је довољно одрасла да схвати динамику афере, али довољно млада да има младеначку заиграност. 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.