Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РОДИТЕЉСТВО

Питате се зашто је ваша беба стално љута и шта погрешно радите? Можда проблем није у вама

Деца се рађају са индивидуалним темпераментом и на то не можете утицати.

1617475678_baby-215303_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Гледајући слике насмејаних беба на рекламама, друштвеним мрежама, профилима својих пријатеља, родитељи плачљивих и љутих малишана могу посумњати у своје родитељске способности. Али не мора да значи да нешто погрешно раде, можда је њихово дете по природи негативно.

Педагози подсећају да дете рођењем добија темперамент, а неки малишани на свет реагирају негативно и интензивно.

Прочитајте још: Ево када би очеви требало да престану да купају своје ћерке

Бебе углавном плачу кад су гладне, ненаспаване, болесне, али има малишана који се плакањем ослобађају напетости или вишка енергије.

Важно је да препознате шта је узрок незадовољства вашег малишана.

Прочитајте још: Ова мама је ХЕРОЈ! Имала је 40 шавова од ЦАРСКОГ РЕЗА, а сада је поносно показала СТОМАК! (ФОТО)

Ако је нахрањен, наспаван, сув и ништа га не боли, а мало-мало има изливе беса и плакања, можда је реч само о тежем темпераменту.

Важно је да у тој ситуацији останете смирени, јер су истраживања показала да се бебе умире кад су одрасли поред њих опуштени.

Прочитајте још: Симпатично и домишљато: Ево како је једна девојчица смислила генијалан план да сазна шта ће добити за рођендан од маме (ФОТО)

Неки родитељи у овој ситуацији оду у другу крајност, па оставе дете да плаче да га не би размазили. Али педагози кажу да је важно да одговорите на потребе детета и да га умирите. Како ћете то урадити, најбоље је да сами процените, посматрајући своју бебу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas