Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТЊА МОДА

ПЛАМЕН на прстима: ВАТРЕНИ нокти уз помоћ ЧАЧКАЛИЦЕ (ВИДЕО)

Играјте се ноктима, препустите се машти на вољу.

Oglas

Ако желите да мушкарци скупе усне и звизну када погледају ваше прсте направите ватрене нокте!

Прочитајте још: Имамо ИДЕАЛНО место за летовање, СВЕ УКЉУЧЕНО, а уз један УСЛОВ - добијате ПОПУСТ (ФОТО)

Не чекајте да се боја осуши Фото: Youtube/ screenshot Nail Career Education

Набавите три лака и једну чачакалицу и за пола сата ћете направити ове нокте.

Прочитајте још: Направите нокте попут драгоценог ЋИЛИБАРА (ФОТО)

Основна боја ноктију треба да буде црна. Када налакирајте све нокте црном сјајном бојом оставите да се добро осуше.

Наизменично лакирајте црвеним, наранџастим и жутим лаком.

Припремите црвени, наранџасти и жути лак. Почињете са црвеном бојом којом цртате латинично слово "В". Шпиц је ка корену нокта, а насликајте га лаком по средини нокта. Док се још није осушио црвени лак узмите наранџасти, па њиме одмах поред повуците линију ка крају нокта. На крају користите жути лак.

Фото: Youtube/ screenshot Nail Career Education
Узмите чачкалицу и направите пламен.

Уколико се помешају боје очистите четкицу лака о сунђер. Када завршите са лакирањем узмите чачкалицу и помешајте боје како би направили пламен. Почните од жуте боје.

Прочитајте још: ХИТ у свету: Kако да САМИ направити МЕТАЛНЕ или нокте са флеком од БЕНЗИНА (ВИДЕО)

Не морате лакирати све нокте на исти начин. Напротив, на неком нокту направите ватру по средини, а на другом са стране или у корену нокта. Када се добро осуше лакирајте их заштитним лаком.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas