Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

"Данас сам планирао..." Платила је доручак бескућнику, а он јој оставио ПОРУКУ која пара срце

Живот може да буде окрутан

1595494816_grayscale-photography-of-man-praying-on-sidewalk-with-food-1058068.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Колико пута док шетате улицама града, видите сиромашне људе - бескућнике, како покушавају да замоле за неки динар или храну. Неки се зауставе и дају им нешто, неки их не примете, а доста људи уме да буде и веома грубо према њима. 

Прочитајте још: У једном од омиљених летовалишта Срба ако испоштујете ОВАЈ УСЛОВ, резервација ће бити ЈЕФТИНИЈА

Прочитајте још: Легенда о ХРАБРОЈ ЖЕНИ на основу које је настао популаран ЦРТАНИ: Ко је била МУЛАН?

Ова прича је јако емотивна и натераће нас на преиспитивање наших поступака, а врло лако може и да нас расплаче и најбоље показује, како наше мало, некоме може да значи много.

Девојка по имену Кејси Фишер, одлучила је да своје време прекрати између предавања, тако што ће отићи у свој омиљени кафић, како би попила кафу и појела неки кросан. Села је и почела да ужива испијајући своју шољицу кафе, када је приметила бескућника који је стајао поред витрине са кросанима и почео да пребира ситниш, како би купио да једе. 

Када је схватио да нема довољно новца, кренуо је да излази из локала, али га је ова млада дама зауставила и рекла, да ће му она купити кросан и кафу и да јој се придружи у доручку

 Иако је у почетку одбијао, на крају је успела да га убеди да седне са њом за сто. 

Почео је да прича о његовом животу, тешкој породичној драми и како је остао без свега. Преживљавао је из дана у дан. Крис је Кејси испричао ствари, за које није могла ни да замисли. На растанку, рекао јој је да погледа позадину рачуна када се разиђу и извинио јој се на рукопису.

Прочитајте још: Током короне сва деца ОВО РАДЕ, а један дечак је због тога доживео МОЖДАНИ УДАР (ВИДЕО)

Када је кренула, одлучила је да одмота папирић и прочита поруку, а онда почела да плаче: - Данас сам планирао да се убијем, али захваљујући теби нисам то урадио. Хвала, предивна особо - стајало је у поруци коју јој је написао бескућник.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas