Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРЕЉУБА

Плавуша је донела ЦРНИ ПРАМЕН и детектив је знао шта треба да ради

Прељубници су се од марта до маја примирили, али детективи сада поново имају доста посла.

1604911688_Depositphotos_181174562_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Оног момента када је укинуто ванредно стање, телефони су се усијали више него икад. Братислав Петковић Петко, саветник у једној детективској агенцији каже да се тада догодила права "експлозија", јер су људи масовно почели да их зову како би потврдили сумње у брачног друга.

Прочитајте још: Бежите од НАРЦИСА, СВЕЗНАЛИЦА и још ТРИ врсте МУШКАРАЦА

- Ствари су постале јасне када смо се вратили у нормалу, па је тако свако наставио са старим навикама. Међутим, нисам очекивао да ће нас у толикој мери људи звати одмах по укидању ванредног стања - каже Петковић.

Шта се то десило по повратку у редовне токове, иако пандемија Ковида 19 још траје? Петковић каже да се догодио - живот. Они који су раније били склони прељуби, а морали су да се примире током ванредног стања, више се нису суздржавали.

Прочитајте још: Одговор на питање које МУЧИ ЖЕНЕ: Када МУШКАРЦИ излазе из КРИЗЕ СРЕДЊИХ ГОДИНА?

- Занимљиво је да су нас углавном контактирале жене јер се оне иначе лакше отварају и мање су сујетне, па им је природније да се некоме обрате за помоћ. Већина нам је рекла исто - приметиле су да се мужеви чудно понашају - објашњава Петковић.

Током изолације су имали много више времена да проведу заједно, али су мушкарци углавном били ментално одсутни. Док су гледали филм, разговали или ручали, они су стално били на телефону, куцкали поруке или гледали у екран, наводно због посла. Када би им звонио телефон, често су на питања са друге стране жице одговарали са "Да", "Не" и "Можда", говорили да су у гужви и да ће се чути касније или разговор завршавали у купатилу или на тераси.

Нема викенда и путовања, остајања после посла, љубависање је остало на нивоу порука...
Службена путовања
Границе су биле затворене, па су тако стала и "службена" путовања на која су многи љубавници до тада полагали право.

Како је ванредно стање потрајало, тако се одужило и време које су супружници "морали" да проведу заједно, сасвим затворени викендом и уз ограничено кретање радним данима. Изговори за излазак из куће су постали неодрживи.

- Ожењени мушкарци који имају љубавнице морали су да се примире, али њихове жене су свакако могле да осете да су они код куће само физички присутни - истиче Петковић.

Прочтиајте још: Којој врсти заљубљених парова припадате? Откријте КЛИКОМ и сазнајте одговор!

Даме једноставно имају њух за такве ствари. Препознају по понашању, погледу, речима. Међутим, морале су да сачекају да се ствари врате у нормалу, па да нам се обрате за услугу.

- Једна плавуша је, чак, донела прамен црне косе који је пронашла у ауту и сачувала га као доказ - открива саветник.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas