· · Коментари: 0
МОДА

"Како си могла то да урадиш": Тамара Калинић се на ВЕНЧАЊУ пријатељице појавила у хаљини од 5 И ПО ХИЉАДА ЕВРА која подсећа на ВЕНЧАНИЦУ (ФОТО)

О хаљини модне блогерке причају сви.

1626090070_TAMARA-NOVI-KAVER.png
фото: Принтскрин/Инстаграм/тамара

Наша најпознатија модна блогерка Тамара Калинић скоро свакодневно одушевљава својим модним комбинацијама, и избором гардеробе за посебне прилике.

Ипак, овога пута урадила је нешто неочекивано.

Прочитајте још: Блогерка ТАМАРА КАЛИНИЋ показала 7 савршених комбинација за ово лето! (ВИДЕО)

Наиме, она се на венчању своје пријатељице појавила у нежној розе хаљини креатора Ђамбатисте Валија, која због боје, кроја и материјала више личи на венчаницу, него на свечану хаљину за госте.

Цена хаљине на сајту дизајнера Ђамбатисте Валија износи 635,600 динара, односно 5 и по хиљада евра.

Иако су се испод фотографија са венчања које је објавила на свом Инстаграм профилу низали комплименти и похвале за стајлинг, неки су оштро осудили њен избор хаљине.

"Како можеш да носиш венчаницу на туђем венчању? Само ти би могла да урадиш овако нешто", "Да ли је твоје венчање сада следеће", ...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Пре венчања - пљачка!

Подсетимо, почетком месеца позната српска модна блогерка била је тема домаћим и страним медијима, јер су јој лопови опљачкали стан, и наводно украли робу у вредности око 300 хиљада евра, укључујући луксузне сатове, фирмиранте торбе, кофере и слично.

Тамарина некретнина коју су лопови опљачкали налази се у близини Јелисејске палате, а према писању француског „Аctu 17“, у стан су наводно ушли кроз прозор.

Тамара је тада потврдила вест да је опљачкана преко свог Инстаграма, и описала како се осећа.

Прочитајте још: Након оптужби да продаје своју прљаву обућу по интернету, Зораннах се огласила: "ДАЈ БОЖЕ ДА СВИ НЕМАЈУ ПАРА КАО ЈА"

"Пошто су многи од вас већ чули вести, могу да потврдим да су, нажалост, тачне. Како се сада осећам не може се описати речима... Слама ми се срце када видим да је све за шта сам радила последњих десет година – нестало", написала је Тамара, па додала:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

"Обично не причам о лошим стварима које ми се дешавају, али никада нисам била жртва тако великог злочина", поручила је блогерка тада, и захвалила се Амбасади Србије у Паризу што су брзо реаговали, јер су јој током пљачке лопови однели документа, укључујући и пасоше.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.