Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Победила је са Маријом Шерифовић, а сада је испричала непознате детаље о себи

Млада и лепа победница Звезда Гранда испричала је до сада непознате детаље

1603715643_dzejla.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Џејла Рамовић, победила је прошле године у Звездама Гранда заједно са својом менторком Маријом Шерифовић.

Прочитајте још: "Чула сам људе како су умирали и ЊИХОВЕ ПОСЛЕДЊЕ РЕЧИ": Деа Ђурђевић описала шта је ПРЕЖИВЕЛА (ФОТО)

Иако важи за веома мирну и сталожену особу, која воли да учи, Џејла је открила да у школи није ситуација као са певањем и да није "штребер", како је многи називају.

- Неки кажу да сам штребер али ја мислим да нисам. Није баш да нешто претерано волим школу – изјавила је Џејла за телевизију К1 и додала:

 – Наравно, то не значи да ми школа није приоритет. Никада нисам дозволила да ми певање и такмичење утичу на било шта у животу, а превасходно на успех у школи. Четврта сам, завршна година и желим да упишем факултет. Вероватно ће то бити економски, и волела бих да га завршим и да упоредо наставим да се бавим музиком. Млада сам, мислим да ћу све успети. Верујем да се све деси у своје време.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍

А пост схаред бy ДЗЕЈЛА РАМОВИЦ (@дзејларамовиц) он

Млада победница живи на релацији Горажде-Београд, а у главни град Србије долази искључиво када има обавезе око снимања, иначе, у свом граду живи сасвим нормалним животом:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

беацх. (ноун) а плаце оф релаxатион, рест анд транqуилитy. ☀️

А пост схаред бy ДЗЕЈЛА РАМОВИЦ (@дзејларамовиц) он

- Нисам свесна свих похвала и комплимената, јер их ја доживљавам на другачији начин. Не допуштам себи да ме то понесе или поремети. Ја сам она иста Џејла која сам и била, јако нормална. Много сам мирна иначе, повучена, па ми сви говоре да сам на сцени потпуно другачија. Не знам ни како да одговарам на комплименте у вези са изгледом, буде ми неугодно – признала је осамнаестогодишња певачица. 

Прочитајте још: Цакану у серији ОТВОРЕНА ВРАТА сви су обожавали, а ово су њене НАЈБОЉЕ ИЗЈАВЕ

Иако је победила у „Звездама Гранда“, Џејла је истакла да сматра да је најбоља у забавној музици и тога се држи, иако јој наравно, није страно нити тешко да запева и неку народну песму.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas