Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОБЕДУ ПОСВЕТИО ПОКОЈНОЈ МАЈЦИ Махир Мулалић је ПОДЕДНИК Зведа Гранда: "Требаће ми пар дана да се саберем!"

Махир Мулалић пресрећан због победе у такмичењу Звезде Гранда.

1624778345_mahir.jpg
Фото: Принскрин Јутјуб
Oglas

Махир Мулалић је овогодишњи победник музичког такмичења Звезде Гранда где је у финалу наступао под "баксузним"редним бројем 13.

Млади Грачанлија Мулалић је освојио аутомобил, две песме и комплетан маркетинг од продукције, а након победе је своје прве утиске поделио са домаћим медијима.

"Под толиким сам утиском да вам не могу описати, требаће ми пар дана да се саберем, ово је лудило!", започео је певач који се тресао од шока и узбуђења.

Трагедија у породици током такмичења
Млади певач је, нажалост, у току такмичења имао смртни случај у породици - преминула је његова мајка, након чега је пропустио један круг, али је и после велике трагедије успео да се врати у такмичење и на крају победи.

Махир је пре неколико месеци доживео трагедију јер му је мајка преминула, и био је спреман да напусти такмичење. Једино је Марија Шерифовић, чији је био кандидат, могла да га убеди да остане.

"Победу посвећујем покојној мајци, дефинитивно!", рекао је он.

Победник је истакао да је међу кандидатима у току такмичања и финала владала позитивна атмосфера, али и да су му поједине познате колеге пружуле подршку.

"Мирза Селимовић, многи кажу да подсећам на њега", рекао је између осталог.

На питање како ће прославити победу, имао је спреман одговор:

"Сигурно нећу да спавам!", рекао је кроз смех Махир.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas