Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
решење

Побољшајте ментално здравље: ЊИХ унесите у своје домове

Ако у свој дом донесете кућног љубимца или биљку, то директно утиче на вашу личност

1610533768_Depositphotos_231606314_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Ослобађајући кисеоник и позитивну енергију, собне биљке уносе живот у ваш дом.

Кућни љубимци нас уче да волимо, а акваријумске рибице помажу да ублажимо стрес и стекнемо мир.

Прочитајте још: Уредити ДОМ према правим пропорцијама: Шта купујемо премало, а шта превелико?

Ако желите да побољшате своје ментално здравље, у кућу унесите ово:

Биљке и ваздух

Биљке су управо она карика која нас директно повезује са природом, јер ослобађа кисеоник који продире у сваку ћелију нашег тела. Собне биљке ће очистити ваше тело и дух кроз позитивну енергију коју стварају. А када се испуњени позитивном енергијом, ваш лични живот почиње да се побољшава, јер свет гледате другим очима.

Животиње су најбољи учитељи живота

Кућни љубимци ће вас научити шта значи безусловна љубав, отвореност, пожртвованост.

Фото: Депосит

Животиње доносе одлуке на основу осећања љубави или страха, јер су оне основа свих осећања. Кућни љубимац свом власнику показује шта је апсолутна љубав. Пуштају људе у своја срца без икаквог суда. И није им важно како изгледате, колико новца имате, како изгледа ваша кућа - они вас свеједно воле.

Прочитајте још: НЕОПХОДАН комад намештаја, а налази се свуда: У дневној, спаваћој, купатилу...

Најбољи антидепресив

Акваријумске рибице су веома популарне из врло очигледних разлога. Пре свега, риба је једно од најстаријих створења на свету. Научно је доказано да посматрање живота у акваријуму помаже у снижавању крвног притиска и ублажавању емоционалног стреса.

Фото: Депосит

Ова метода смањења стреса омогућава вам постизање не само мирног стања ума, већ и опуштања целог тела.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas