· · Коментари: 0
ГОДИНА МАРСА

ШТА НАС ЧЕКА? Почело је време ПРОМЕНА: Биће много БУКЕ и БЕСА, а у августу почиње НОВ ЖИВОТ

Сезона еклипси дели годину на два дела, активира догађаје и доноси нови енергетски образац. Овај летњи део има чак три помрачења, што значи да је овога пута "портал" отворен пуних месец дана.

1594636640_Depositphotos_51063445_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Снажан енергетски сноп доноси ново и потискује старо, неке душе одлазе, а нове долазе, нешто почиње, а нешто се завршава. Ствари се одвијају све брже и брже.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Још једна лунарна еклипса догодила се 5. јула и она представља заокруживање теме од 26. децембра 2019. - оно што смо покренули тада је сазрело, добило форму и прелазимо на следећу фазу. Процењујемо где смо сада, шта функционише, а шта не. Од нас се захтева већа зрелост и разумевање шире слике.

Сатурн очекује да живот схватимо озбиљно и преузмемо одговорност за њега.

Пун Месец доноси освешћивање. То је тачка преокрета и оснаживање енергије. Сатурн се 1. јула  вратио у знак Јарца, он тражи од нас да живот схватимо озбиљно на личном нивоу, да преузмемо одговорност за њега. Захтева упоран и посвећен рад, дисциплину, самопоштовање, интегритет. Појавиће се нови осећај шта је нормално, а шта је потребно.

Дешавају се промене на макро и микро плану, морамо да мењамо уверења и правимо нове изборе

Многе душе одлазе, али рађа се и нешто ново Фото: Депозит

Направићемо нову процену наших личних и колективних вредности. Промене се дешавају на микро и макро плану. Потребно је да формирамо нова уверења и на основу њих направимо изборе које ћемо следити кроз наредну фазу раста.

Ово је време великих промена...

Ово је време великих промена и сви смо са разлогом баш сада ту. Свако од нас има своје енергетско поље и лични тајминг и свако ће ту промену манифестовати у складу са својим нивоом енергије. На тај начин даће свој допринос. То може бити било шта: креативни израз, промена у односима, ослобађање од образаца понашања који нас блокирају. Све што ми као делови целине учинимо за себе, одражава се на ширу слику, ми смо коцкице огромног мозаика.

Прочитајте још: СВЕ СЕ ЗНАЛО УНАПРЕД! Ако 1. јануар падне у СРЕДУ, биће ГЛАДИ, а људи ће УМИРАТИ од ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ

Подсетимо се пута који је Марс прешао до сада. Средином фебруара, када је ушао у знак Јарца, и био на кардиналној тачки, кренула је епидемија, затим, крајем марта образовао је коњункцију са Јупитером, Плутоном и Сатурном и почео је карантин. Марс је ушао у знак Овна 28. јуна, и остаће ту до јануара 2021.

Интересантно је да се у размаку од недељу дана два пута активирала кардинална тачка (помрачење Сунца 21. јуна у Раку). Она је позната још као оса света, на њој почињу кардинални знаци, и носи велики потенцијал за промену. Кључна реч је одлука: урадићу то, следићу то, нећу више да чекам, нећу да одлажем своју судбину.

Сада је време акције и треба усмерити енергију, јер ће немоћни људи постати агресивни.

Негативно испољавање може бити немоћ која се претвара у агресију, када више не можемо да проценимо ко жели да нам помогне, а ко да нас нападне. Веома хаотична ситуација у којој се лако изгуби правац, важно је само да се вратимо на прави пут. Овај тренутак представља граничну линију.

Неки ће остати чекајући, а други доносити одлуке и преузети субину у своје руке. Ко чека - умире!

Неки ће остати и чекати, а неки ће кренути путем промене. Време је за доношење одлуке, за преузимање судбине у своје руке. То је суштина ове транзиције. Ован је први знак у хороскопу и представља рођење. Помешани су драма и радост. Ако покушамо да останемо у материци, где је топло и тихо, то за нас може значити крај, јер ће она постати ограничење. Зато се мора пресећи пупчана врпца и отворити ново поглавље живота.

Преузмите одговорност за своју судбину без беса Фото: Депозит

Марс у Овну у јулу доноси сасвим другачију енергију, као када прекидач пребацимо са "оф "на "он". Ово је време када треба да преузмемо вођство над својом судбином, али се истовремено може појавити бес. Можемо очекивати природне катастрофе, нестабилност, протесте и политичке конфликте. Ретроградни Меркур ће додатно распиривати ватру.

Ован је знак иницијативе и акције, сами без беса управљајте животом, не очекујте од другог.

Ован је знак иницијативе, креативности, самопоуздања, он тражи од нас да заштитимо себе и преузмемо вођство над својом судбином, да одбранимо сами себе јер нико други не може. Да пронађемо унутрашњи ауторитет. За време карантина, повукли смо се и имали довољно времена да размислимо шта је следеће у нашем животу.

Прочитајте још: "Породице неће постојати, љубав ће бити поражена, а рађање ће бити контролисано КИСЕОНИКОМ": Шта чека свет?!

Сада нам је потребно да започнемо нешто ново, да прекинемо партнерство или да нађемо партнера, да променимо посао, да се преселимо, да почнемо да се бавимо нечим што одавно желимо. Чак и ако то не урадимо практично, битно је да донесемо одлуку и посејемо семе.

После експлозије акције у августу следи рад.

Синхронизовали смо се и неким чудом сви у исто време схватили да је сада време. Ово је логичан наставак процеса који је почео 2019, када смо имали велико кармичко чишћење, а почетком ове године распад старе структуре и стварање нове. Ово је резултат. Та енергија ће бити све јача и јача, имаће узлазну линију, а онда ће у августу Марс формирати квадрат (90 степени) са Сатурном, Плутоном и Јупитером, који су већ извршили рекофиграцију терена. А тада на сцену ступа креација.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.