· · Коментари: 0
1.РОЂЕНДАН

ГЛАМУРОЗНО ставље: Цеца стигла у белом џипу,а онда су пристизале и званице у најлепшим ТОАЛЕТАМА (ФОТО/ВИДЕО)

Велики је дан за породицу Ражнатовић, пошто је најмлађи члан, Жељко Ражнатовић 3. јуна, напунио годину дана.

1622744821_1.rodjendan-zeljkov.jpg

Тим поводом одржало се славље у познатом престоничком рестрану, а међу првима је стигла  слављеникова бака, Светлана Цеца Ражнатовић.

Фото: Новости

Одмах за њом, у црном џипу, стигао је и Цецин дечко Богдан, који је на славље дошао са својом ћерком и Лидијином децом.

Ту је и вечерас најсрећнији тата на свету.

Након Богданиних родитеља, дошла је и њена најмлађа сестра Наташа Родић, која је велику пажњу привукла својим упечатљивим стајлингом, а била је у пратњи другарица.

Сви чланови познате породице потрудили су се да гостима вечерас баш ништа не зафали.

Анастасија је стајлингом одушевила све присутне, а на рођендан малишана се појавила у краткој црвеној хаљини.

Трудна Бојана одабрала је уску зелену хаљину која је наглашавале њен стомачић.

Госте на слављу забавља ће између осталих и Ивана Павковић, која је прва стигла на место спектакуларног догађаја.

Фото: Новости

Поред ње, главни певач биће и Урош ком није ово први пут да пева на Цециним прославама и открива да увек највеселија буде Анастатија.

Такође открива да трему нема, да је певао и Вељку на свадби и да ће незаобилазна песма бити Лазарица, а ко даје највећи бакшиш није хтео да открива.

 

На крају се предстсавницима седме силе обратила и најсрећнија и најлепша бака у Србији вечерас и открила да је Жељко у Вељковом смокингу, који је он носио за свој први рођендан.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.