Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИТКЕ

Подмладите тело 5 ГОДИНА и истопите 8 КИЛОГРАМА са ЧАЈ ДИЈЕТОМ

Ништа не прија као топао чај који је прави "чистач" токсина у организму.

1598345429_cajPixabej.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Лоше спавате, лупа вам срце и нервозни сте? То је од кафе. Уколико желите да се решите ове лоше навике у шољици, а имате и неколико килограма вишка, могли би да пробате "чај дијету".

Прочитајте још: ЧАША ЗДРАВЉА спречава лош задах, ЧУВА ЗУБЕ и кости

Кофеин из чаја
Кофеин који садржи чај је снажан антиоксидант који подмлађује кожу и снижава шећер у крви.

Дијету са чајем је осмислио власник чајџинице. Траје 14 дана, а заснива се на режиму који подразумева умерену исграну, редовно вежбање и огромне количине чаја по избору.

Траје 14 дана и пије се неограничена количина чаја по избору.

У многим културама широм света чај се користи као "чистач" организма који избацује штетне материје. Међутим, када кажемо чај мислимо на црни, зелени и бели који садрже исту количину кофеина као кафа, али су њихова антиоксидантна својства јача. Они су моћно средство против сувишних килограма, па се уз ову дијету за две недеље губи осам килограма!

Прочитајте још: Како заправо функционишу ВЕГЕТЕРИЈАНЦИ: ТОП 5 ЗАНИМЉИВОСТИ за које нисте знали

Мршаве и задовољне уз чај дијету Фото: Пиксабеј

Пример јеловника за један дан:

Доручак: парфе од зеленог чаја (у маломасни јогурт умутити пола кашичице зеленог чаја у праху и кашику семенки лана) и 2,5 децилитра чаја по избору.

Ужина: парче пите од јабуке, кашика шлага без масти и шећера и чај.

Ручак: грилована пилетина, пола шоље интегралног пиринча, салата од поврћа и 2,5 децилитра чаја.

Ужина: шоља бареног сојиног зрна (едамаме) и 2,5 децилитра чаја.

Прочитајте још: ДЕСЕТ једоставних правила за 10 килограма МАЊЕ

Вечера: пљескавица од ћуретине, зелена салата, кукуруз, крушка и 2,5 децилитра чаја.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas