Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИТКЕ

ПОДМУКЛЕ су и УВЕК НАЂУ ПУТ до нашег стомака: ОВА ПИЋА имају СКРИВЕНЕ КАЛОРИЈЕ

Плашите се слаткиша и бомбона са разлогом, али калорије се крију и на местима које не очекујете.

1602244771_kalorije.png
Фото: Пексел
Oglas

Држите дијету, живите на салатама, много ходате, редовно вежбате, избегавате слатко и тек понекада дате себи одушка.

Зашто не можете да смршате? Зато што се калорије подмукло крију у храни у којој их не очекујете.

Прочитаје још: Чаша МАГИЧНОГ СОКА топи три пута више масти од НАЈБОЉИХ препарата за мршљављење

Сокови? Шећер!

Сокови, енергетска пића и вода са аромом је царство калорија. Поготово су газирана пића штета, али су воћни сокови још гори, јер када пажљивије погледате паковање схватићете да се број калорија односи на 100 грама сока, а то је пола чаше... И цеђени сокови садрже воћни шећер, али не и влакна, па је неупоредиво паметније да воће поједете уместо да га - исцедите.

Салата?
Једите салате, јер је свеже поврће најздравија храна, али их не преливајте сосовима! Ако вам је то главни оброк дајде салати укус лимуном илли маслиновим уљем.
Само чиста вода нема ни једну калорију!

Само чиста, негазирана вода нема калорија. Док су сокови на растварање шећерна бомба. Исто важи и за лимунаду, уколико је засладите. Дакле, вода са неколико колутова краставца или капи лимуна.

Прочитајте још: ДИЈЕТА 80/20 - Ево зашто је звезде воле!

Само вода са лимуном нема калорија Фото: Депозит

Кафа? Шећер и маст!

Пијте кафу иако је здравије попити зелени чај. Међутим, избегавајте капућино, млеко, шлаг. Ајскафа са шлагом и сладоледом има калорија као читав ручак! Маст и шећер су највећи непријатељи добре линије.

Ево колико калорија, у просеку, имају омиљена пића:
Сок од поморанџе 136 калорија, пиво 150 калорија, мока кафа 300 калорија, коктел 500 калорија.

Прочитајте још: Да ли сте чули за ЈАПАНСКУ ВОДУ? Можете је направити код куће, а ово су њене ПРЕДНОСТИ

Коктел? Шећер, маст и алкохол!

Један коктел када је специјална прилика - може. Али, алкохол има висок садржај калорија које немају хранљиву вредност. Не заборавите да алкохол отвара апетит!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas