Oglas
Oglas
· · Коментари: 2
Суперауто

Погледајте какву звер на точковима је наручио Кристијано Роналдо за 8,9 милиона долара! (ФОТО)

Портигалски фудбалер у својој колекцији већ има неколико баснословно скупих возила

1596524159_bugati-ronaldo-naslovna.jpg
Фото:"Бугати"
Oglas

Звезда Јувентуса, португалски маестро у копачкама, Кристијано Роналдо је познат по опчињености скупоценим и супербрзим аутомобилима.

Најновија "играчка" коју је наручио и платио 8,9 милиона долара биће му испоручена у 2021. години! Реч је о моделу "бугати ћенетодиећи" ( "бугати стотину и десет") који је направљен у част 110 година компаније "Бугати".

Прочитајте још: Моћни баварски ауто-гигант представио свој први електрични СУВ (ФОТО/ВИДЕО)

Оно што је посебно битно у целој причи је да је Роналдо успео да уграби један примерак од само десет колико ће бити произведено! Роналдо ће тако имати једну од најексклузивнијих гаража на свету! У њој се већ налазе непроцењиво вредни примерци, који би били сан сваког колекционара.

Фото:"Бугати"

Тако Роналдо поседује већ "бугати вејрона", па "бугати широна", чуденог "мекларен сену", чак два "ламборгини авентадора", "ферари Ф12 тдф", али и "камара". Недавно, за 35 рођендан, Роналдова девојка Џоржина Родригез му је поклонила "мерцедес бенц Г класу" али коју је дорадио "Брабус"!

Прочитајте још: Група "ФЦА" са партнером "Вајмо" још ближа вожњи без возача

Према наводима из италијанске штампе, Роналдо се намерачио и на тренутно најекслузивнији аутомобил на свету "бугати ла воитуре ноар" који ће бити направљен у само једном примерку.
Ипак, и овај модел који је сад набавио "ЕБ 110! није ништа мање специјалан. Има мотор од 8,0 литара са 16 цилиндара и четири турбине. Развија невероватних 1.577 "коњских снага". До 100 километара на час стиже за 2,5 секунди а максимална брзина му је око 400 километара на час.                                     

                          Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas