· · Коментари: 0
Чувари

Погледајте зашто фудбалери Премијер лиге дају богатство за псе - плаћају и 60.000 евра за једног!

Везиста Лестера Хамза Чоудури платио чак 60.000 евра за белгијског и немачког овчара

PAS-NASLOVNA-Depositphotos_2079162_s-2019.jpg
Фото:Депозитфото

Продавци паса, додуше оних тренираних и мало габаритнијих, трљају руке у Енглеској! Тамо је завладала права помама за псима чуварима!

Све је почело онда када је играч Тотенхема Деле Але похаран у свом дому!  Сјајном играчу "петлова" у стан су, док је био са девојком и братом, улетели маскирани зликовци и однели му вредан накит и подоста новца. Тада је међу његовим колегама фудбалерима из Премијер лиге кренула је јагма за куповином специјално тренираних паса.

Прочитајте још: Илузиониста је живео са лавовима, преживео напад ТИГРА и умро од ВИРУСА

Ко зна шта све вредно има у свом дому везиста Лестера Хамза Чудори који је, поред сигурносних система, аларма и брава,  за два пса чувара дао право богатство - чак 60.000 евра! Толико је овај фудбалер Лестера платио једног белгијског и једног немачког овчара!

Није Хамза једини који је одрешио кесу за куповину не баш умиљатих куца.
Пре неколико дана капетан Астон Виле Џек Грилиш купио је такође  белгијског овцара, познатог и као "малино"  вредног 28.000 евра.

Псе цуваре купили су и нападац Манчестер Ситија Рахим Стерлинг, нападаца Манчестер Јунајтеда Маркус Рашфорд, бивси енглески репрезентативац Рио Фердинанд, голман Тотенхама Уго Лорис. Нема података колико је ко од њих платио свог новог "најбољег пријатеља" ни које је расе изабрано куче, али енглески медији брује да се ради о десетинама хиљада фунти.

Фото:Депозитфото

Врхунски тренирани пси нису јефтини и тешко може да се нађе неки који кошта мање од 10.000 фунти у Енглеској! Цене иду и до 50-60.000 евра мада кажу да има и појединих, још скупљих паса. На посебној цени су пси који су прошли обуку у некој од познатих војних или полицијских одгајивачница.

Прочитајте још: Власници паса након овог текста ће бити ОДУШЕВЉЕНИ, а мачака - ЉУТИ

Ваљда ће, за те паре које је уплашени Хамза избројао ће неки од ових паса да му доноси и папуче и новине...

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.