Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТЕСТ ЛИЧНОСТИ

Погледајте животињама у очи и ИЗАБЕРИТЕ једне по вашој жељи! Ево шта то ГОВОРИ О ВАМА

Сваке очи носе неку посебну поруку, а ево и шта оне говоре о вашој души

1609163877_slika.png
Фото: Pixabay
Oglas

Погледајте у очи сваке животиње, а затим одаберите ону која зове вашу душу. Ваш избор носи посебну поруку, пружиће вам увид у оно каква сте личност и како се носите са животним проблемима.  

Прочитајте још: Раде Поповић, начелник Београдске криминалистичке полиције, добио је ЗАДАТАК: Ко је убио мултимилионерку Драгу Митрићевић?

Мачка

Уколико сте одабрали мачку, ви сте особа која је у стању да види истину изван илузије, независна је и врло је пажљива. Ви тешко да икада можете бити жртва лажних информација. Ова особина ће вам помоћи да дешифрујете истинске чињенице и да се не ослањате на друге податке. Она вас подстиче да не откривате све ваше карте и да друге држите у неизвесности!

Зебра

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Зебра је дивља животиња, одбија припитомљавање и иако живи у стаду с другим зебрама, чува своју индивидуалност својим јединственим ознакама пруге. Ово се директно односи и на ваш и вашу личност и суживот у друштвеним групама. Можда је време да потражите заједницу истомишљеника који су суосећајни према осталим члановима, унутар њихове заједнице. Ви сте већ били пустињак, време је да потражите своје племе.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Сова

Сова је посебно интуитивна, има способност да види оно што други могу превидети, а често је гласник промјена у животу. Приликом рада с њом, неопходно је бити свестан суптилних знакова и промена у вашем животу. Свакако одвојите време на крају дана како бисте размишљали о знаковима и симболици које сте примили током дана. У то доба можда будете патили од несанице због њене ноћне природе. Уместо да покушавате да се вратите на спавање, пажљиво слушајте савет мудре старе сове.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas