· · Коментари: 0
НЕКАД И САД

Погоди ко је? Од преслатког дечака до најпознатијег глумца кога жене обожавају (ФОТО)

Данас је један од њтраженијих и најомиљенијих глумаца, како код нас тако и у Европи

1626689148_bikovic.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/српски.глумци

Он је један од најауктелнијих младих глумаца данашњице. Рођен је 13. јануара 1988. године у Београду. Има 16 година старијег брата Михаила,  игумана Манастира Јовања.

Прочитајте још: Кери Бредшо у озбиљном проблему: Ево шта ће се догодити у наставку серије СЕКС И ГРАД!

Дете је разведених родитеља, а отац му живи у Немачкој. Завршио је четрнаесту београдску гимназију, говори српски, енглески и руски језик. Дипломирао је на Факултету драмских уметности у класи Драгана Петровића заједно са Нином Јанковић, Јелисаветом Орашанин, Тамаром Драгичевић, Ањом Алач.

Прву улогу остварио је у серији "Стижу долари"

Прву запажену улогу остварио у телевизијској серији Стижу долари, где је играо Небојшу, улога му је донела велику популарност. Такође, играо је и у серији "Бела лађа", а срца публике освојио улогом Тиркета у филму "Монтевидео, Бог те видео".

 

Овај талентовани и млади глумац освојио је и руско тржиште, где је 2014. године запао за око славном руском режисеру Никити Михалкову, који му је додели улогу у филму "Срчани удар". Након тога, његова популарност нагло расте у Русији, где добија многе запажене улоге у серијама и филмовима, међу којима су: "Дукхлесс", "Лед", "Мифy", "Хотел Елеон" и многи други.

У 2019. години појавио се у главној улози филма „Балканска међа“ заснован на истинитим причама. Снима серију и филм "Јужни ветар", која доживљава невероватну популарност, а последње што је снимио у Београду је "Хотел Београд", који је доживео велику популарност. Погађате, у питању је Милош Биковић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.