Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МАРС

ПОХЛЕПА и непоштење, али МАРС са ЈУПИТЕРОМ од 17. октобра ЗОВЕ У РАТ

У овом периоду посматраћемо сваки облик екстраваганције, али на туђ рачун!

1602592651_Depositphotos_84285760_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Приликом свог ретроградног кретања, Марс ове јесени правити веома лош аспект са Сатурном, Плутоном и Јупитером.

Аспекти Марса, посебно ако су лоши знају бити врло непријатни. Лош егзактан аспект који је у свом ретроградном кретању прво правио са Сатурном је готов, а са Плутоном управо је завршен 11.октобра.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Међутим, трећи аспект који ће током јесени правити Марс је такође лош. Биће то у периоду  од 17. до 19. октобра -  са Јупитером. Екстравагантост на велико, али само, или посебно када је новац других у питању. Све се ради махом из интереса или се прво сагледа који и колики су лични интереси у било каквој комбинацији.

Агресивно ће се промовисати преваранти и трошити туђ новац!
Тиња немир
Стално тиња неки немир, и не држи никог место. Увек је присутна жеља за авантуром, похлепа и непоштење, склоност хвалисању и преувеличавању сопствене важности, расипност и непоузданост. Фали чврстине, издржљивости и подешеног напора.

Свето крсташтво постаје лукавство којим се успева побољшати материјално стање или можда осећај важности или обоје. Сасвим уверено и прилично агресивно се наступа и промовишу на неки начин сопствени ставови, филозофија и уверења, али тако се најчешће ствара - ништа друго до непријатељства.

Прочитајте још: Деценијама су нас ПРИПРЕМАЛИ за КОРОНУ, а овај МУРАЛ је ДОКАЗ! (ФОТО)

Постоји довољно храбрости, и када се наступа, никад се не задовољава малим, већ се увек пуца на велико, али је несрећа у томе што се упушта у велике ствари, а без довољно средстава или искуства и без припремљене тактике, бар не до краја разрађене. Често се у акције креће пре времена, или као тркач који пре пуцња креће у трку.

Сви говоре о моралу, а неморано се понашају!

Склоност да се користи  колективна снага, па и нека друштвена одобрења за самоуздизање, и за задовољење свих својих страсти је наглашена.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Могућ је и рат!
И посебно склоност - да се  поведе чак и рат у циљу да се придобије друштвено одобрење, а за своје склоности које често уопште нису ни благе ни једноставне. Фанатичност у уверењима када је тешко одвратити неког од идеје а посебно не од неких лоших замисли. Не преза се ни да се учествује у било каквим контроверзним дешавањима.

Екстремност комбинована са расипношћу лако могу одвести у пропаст, а посебно када су односи у јавности у питању и врло често када су партнерски односи у питању.

Чувајте се дволичности у послу, али и у кући!

Често се камуфлира мотив а понекад као параван за дволичност и лаж се користи и религија, и често се морал одбацује, а нешто друго заузима то место. Као да се на неки начин мрзи срећа и спокојство других, па увек тиња нагон за побуном, нагон да се нападне морал да би се одбранио исти, или право само.

Прочитајте још: Рођени КОЦКАР, манипулатор, ЛАЖЉИВАЦ или хладан и СТРОГ: Колико ХОРОСКОП утиче на ЛИЧНОСТ?

Све ово лоше, зна бити и корисно, јер доноси способност да се врло радикално решавају неке ствари и ситуације, и оштро критикује друштво, морал, неправде и слично. Тако, да на крају, успева да се развије врло јак морал, и смисао за пријатељство, па оданост и верност постају основне особине.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas