Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
КОМЕ БОЉЕ СТОЈИ

ПОЛИТИКА и МОДА: Сандра Божић и Милена Ивановић носе ОВАЈ модни тренд (ФОТО)

Сако је најбољи пријатељ сваке жене, а ове две народне посланице су их искористиле на одличан начин.

1621152284_pjimage.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/сандра_божић/милена_богдан
Oglas

Сако никада не излази из моде. Савршен је за све пословне прилике, али одлично изгледа и у кежуал варијанти са фармеркама. Сваку комбинацију ћете разбити и подићи на виши ниво уколико одаберете сако у некој занимљивој боји.

Прочитајте још: Београдски фризери о НАЈВЕЋИМ ГРЕШКАМА које жене праве! Пиво, мед и мајонез ипак нису добри за косу? (ФОТО)

Колико добро сако може да изгледа уколико се изабере права боја, погледајте у случају политичарки Сандре Божић и Милене Ивановић.

Нежно роза боја је једна од омиљених модних момената Сандре Божић и често се опредељује за њу. Овде је рози сако укомбиновала са панталонама и ципелама у истој боји. 

Јарко плава боја у комбинацији са шареним дезеном је одличан избор за пролеће/лето. Овај аутфит можете да носите на послу, али и по граду, кад идете на пиће са пријатељима.

Прочитајте још: Уље ОВЕ биљке чини чуда за трепавице и обрве! (ВИДЕО) 

Милена Ивановић на свом Инстаграм профилу често качи фотографије на којима је у сакоу и стичемо утисак да јој је то омиљени модни детаљ. Бира храбре боје и у комбинацији са обичном црном хаљином или белом мајицом и фармеркама, изгледа стилизовано у сваком тренутку. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas