· · Коментари: 0
ШОК

Због сулудог ФЕТИША ова девојка на Тик Току зарађује 10.000 долара месечно (ВИДЕО)

Џена Филипс на необичан начин зарађује велику количину новца месечно

1600070920_tik-tok.png
Фото: ТикТок принтсцреен /пуппyгирљенна

Ова Тик Токерка, након 18 месеци одлучила је да промени садржај на популарној друштвеној мрежи, јер је схватила да јој садржај који промовише не доноси никако зараду.

Прочитајте још: Пре изговореног "ДА" младу из Крушевца прекинуо кум: Изговорио четири речи због којих сада она размишља да се РАЗВЕДЕ

Иако је желела да не открива свој мали фетиш који има, Џена је успела да на Тик Току, али и на другим мрежама, то поприлично уновчи. Ова 21-годишњакиња, се понаша као пас и то јој доноси озбиљну зараду.

@пуппyгирљенна

И wас РЕАЛЛY хунгрy 😋 ##фyп ##форyоу ##пранк ##лол ##фуннyвидеос ##вирал ##тикток ##пуппyлифе ##пуппyдог ##пуппyгирљенна ##пуппyцхецк ##пуппyцхалленге

♬ оригинал соунд - пуппyгирљенна

- Увек сам се понашала као пас, али не на сексуални начин. Знала сам да се претварам да сам штене док сам одрастала - рекла је Џена за британске медије.

@пуппyгирљенна

И лове тоилет папер 🧻 ##фyп ##форyоу ##пранк ##лол ##фуннyвидеос ##вирал ##тикток ##пуппyлифе ##пуппyдог ##пуппyгирљенна ##пуппyцхецк ##пуппyцхалленге

♬ оригинал соунд - пуппyгирљенна

Након што је упознала двојицу мушкраца који су је посаветовали око бизниса, Џена је од марта успела да прикупи 215 хиљада пратилаца и зарађује 10 хиљада долара месечно на сајтовима на којима се плаћа претплата.

- То је сулудо. Никад нисам мислила да ће моју чудну псећу навику гледати широка публика или да ће толико људи то волети. Још увек не могу да верујем - рекла је ова млада Британка.

@пуппyгирљенна

И’м соррy 🥺 ##фyп ##форyоу ##пранк ##лол ##фуннyвидеос ##вирал ##тикток ##пуппyлифе ##пуппyдог ##пуппyгирљенна ##пуппyцхецк ##пуппyцхалленге

♬ оригинал соунд - пуппyгирљенна

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.