Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Популарна певачица открила праву истину: "Због њих две ме Саша Поповић избацио из ГРАНДА"

Тина Ивановић је први пут, након 15 година, проговорила о сукобу са директорм "Гранда" Сашом Поповићем

1630331663_tina-ivanovic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Гранд
Oglas

Популарна певачица је избачена из музичке куће, а читава ситуација била је покренута сукобом са Секом Алексић и рекламирањем путем телевизије Драгане Мирковић.

Прочитајте још: "Ја сам те само оперисао, а БОГ те спасао": Реља Поповић је пре 14 година умало убијен, а сада живи потпуно другачији живот

- Нажалост, Саша Поповић је тад поверовао у неке новинске наслове у вези са Секом и замерио ми је што је реклама за нови албум кренула да се емитује и код Драгане Мирковић на сателитској телевизији. Избацио ме је из "Гранда" на дан када је требало да снимим емисију "Гранд шоу" и да представим нови албум. Није хтео ни да ме саслуша иако сам тврдила да не знам о чему се ради - прича Тина и додаје:

- Никад не могу да заборавим тај његов телефонски позив када је рекао: "Ниси више у 'Гранду'. Кад си Драгани Мирковић могла да платиш рекламу, сад ћеш и мени да платиш опет." Можете ли да замислите онда моје разочарање, као да ме је неко пљуснуо кофом хладне воде, мени се читав свет срушио у моменту. Неколико дана нисам могла да дођем себи од шока и говорила сам зашто су људи тако зли. Кад ми је највише била потребна подршка, подметнули су ми ногу. Изгледа само у Србији постоји то правило да певач уложи новац у снимање песама, спотова, плати текстове, аранжмане, плати и за издавање тог албума неколико десетина хиљада евра, а да притом после нема никакву зараду ни од продаје албума, а у последњих 10-12 година и од дигиталне продаје немам никакве користи.

Певачица је открила и да је "Гранд"  профитирао од њеног Јутјуб канала

- "Гранд" је без мог знања отворио канал на Јутјубу у моје име и они су касирали тај новац. Ја сам прошлог месеца први пут добила неки ситниш од прегледа, а канал је отворен 2013. без мог одобрења. Све ово што сам ја сада рекла мисле и многи певачи, али немају петљу да то јавно кажу него причају иза леђа - закључила је певачица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas