· · Коментари: 2
ОТВОРЕНО

"Породицу сам уништила, улетала из брака у брак"... Наташа Беквалац отворено о грешкама из прошлости

Наташа Беквалац искрено је говорила о породици, браковима, као и првом супругу Данилу Икодиновићу са којим има ћерку Хану

1606760627_natasa.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Наташа Беквалац од бившег ватерполисте Данила Икодиновића развела се пре девет година, након пет година брака. Имају ћерку Хану , која је, како каже Наташа, покупила њене и Данилове најлепше особине.

Прочитајте још: "ИМАМ ПОТРЕБУ" Карлеуша ЈАВНО послала поруку свим лекарима у Србији (ФОТО)

- Примећујем моје најлепше и Данилове најлепше особине. Као да је добра вила дошла и рекла "е, ово дете ће да покупи најлепше". Код Данила одговорност и дисциплина, коју ја нисам имала, а она је баш таква. А, код мене све што је повезано са емоцијама, емпатијом за друге људе. Не кажем да он то нема, али код мене су много израженије - рекла је Наташа, па открила какав је данас њен однос са првим мужем:

- Па, строго послован. Данило је диван отац Хани и наш однос се своди на, просто, бригу и васпитање о њој. И покоје приватно питање, врло ретко. Па, оно... Како си? Глупо ми буде да одмах кренем на тему, него оно, куртоазно, како си.

На констатацију да су она и Данило важили за један од оних парова за које се јавност везала, те је свима било жао што су се разишли, певачица је рекла:

- Ето видиш, то је једна страна гледања, а друга страна је феноменална, како гледам ја! То је - како је феноменално што смо одстранили оно што није ваљало, а што смо задржали оно што је феноменално. Здрав однос је најважнији. Мени и њему као мушкарцу и жени баш није ишло, стварно, нас двоје нисмо компатибилни као партнери, али смо компатибилни у родитељству и у томе функционишемо. Он је компатибилан са својом партнерком, срећан је у том односу, а ја сам срећна сама. Ја нисам компатибилна ни са ким! 

Након брака са Данилом, Наташа је била удата за Љубу Јовановића, а потом за Луку Лазукића, са којим је добила другу ћерку Катју. Већ две и по године је сама, али јој то, како каже, изузетно прија.

- Ја сам стварно улетала из везе у везу, из брака у брак. Не могу да причам другачије него што јесте. Али, то стварно није добро. Потребно је да се енергетски очистиш... Можда је прегруб израз. Потребно је да се ресетујеш, а не да срљаш, као ја. Тако да, ја сам на чишћењу тренутно. Треба ми време за потпуни ресет и да будем још боља него што јесам, сама са собом - истакла је поп звезда. Беквалчева је искрено одговорила и на питање да ли сматра да је својим одлукама и изборима више наудила себи или својој породици.

- Мислим да сам њих уништила, потпуно. Али, ваљда, они који највише волиш... подразумева се та љубав, па на њих мање пазиш. Више сам пазила на неке људе који ми нису ни емотивно ни никако блиски, нити су икада то постали, а своје некако најлакше згазиш. Али, то се стварно временом променило. Много више негујем и чувам своје људе. Ту не мислим само на своју породицу - мама, тата, сестре. Мислим и на своју децу.

Прочитајте још: Овај спот Цеце Ражнатовић никад није објављен, а ово је разлог (ВИДЕО)

- Приоритети су ми се променили. Сада је све исправније, много су ми важнији пријатељи, моји сарадници, и зато из наших односа излазе тако лепе ствари. Своју породицу сам прилично увукла у своје послове. Оно што важи за већину људи, за мене у принципу није неко правило. Кажу, немој мешати породицу и посао. Мени су најлепше ствари изашле из тог односа и сарадњи. За мене су најлепше ствари урадили они који ме највише воле. Ко те више воли него сестра? Не постоји нико ко ће боље то урадити од твоје крви. Тако да, схватила сам да не треба да робујем правилима, да за мене постоје нека друга која нису уобичајена, али су моја - рекла је Наташа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.