· · Коментари: 0
ПЛУТОН

После КРИЗЕ и СМРТИ долази до ИЗЛЕЧЕЊА, јер ова ПЛАНЕТА подстиче НАУКУ

Ова планета је симбол кризе и регенерације, смрти и исцељења, манипулације и напретка.

1595320547_Promena.jpg
Фото: Пиксабеј

Замислите слику столетног храста како доминира простором. Његова огромна крошња је планета за себе, буквално додирује небо. Остајемо без даха, задивљени и пуни страхопоштовања. То је оно што видимо, страну окренуту ка Сунцу. Сасвим довољно са становишта "3Д" реалности, битно је оно што се види, што је опипљиво.

Прочитајте још: МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП: БЛИЗАНЦИМА следи преломан месец, али ЈЕДАН ЗНАК ће у августу СЛАВИТИ!

Међутим, ако замислимо да је површина Земље огледало, крошња истог габарита налази се испод површине. Не види се, али она је та која уземљује, снабдева храном и водом. Једна без друге не могу. То је прича о Плутону.

Место где се Плутон налази показаће како подносимо промене и прилагођавамо се животу.

Кућа у којој се Плутон налази је место и начин на који доживљавамо искуство плутоновске енергије трансформације, духовног раста, еволуције, динамику моћи, то је позорница на којој треба да овладамо својим моћима и вратимо их себи. Питања моћи и контроле највише долазе до изражаја, било да се ради о наталној или транзитној позицији. Ту ће се током живота догодити много промена и ту прелазимо на нови енергетски ниво.

Плутон ће ове године свима променити живот, не смете каснити Фото: Пиксабеј

Плутон је симбол кризе и регенерације, смрти (буквално и симболички) и исцељења, снаге подземног света и снаге иза сцене, заједничких ресурса и богатства, манипулације и борбе за моћ, опсесије и зависности. Под његовим утицајем су истраживање, психотерапија, окултизам и мистицизам.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Генерацијски утицај јаче делује на колективном нивоу, јер сви долазимо на ову планету са одређеном генерацијом људи и делимо исту енергију. Боравак Плутона у једном знаку је период који је довољан да се природа и област живота којом знак влада промени из корена. Истовремено, долази до трајне промене у свести човечанства, људског рода. Колективно се крећемо на том путу спирале на горе, а од нас се тражи да ствари гледамо на нов начин.  

Када се појави у некој кући мења живот!

Међутим, све постаје много личније када се Плутон активира, односно формира аспекат (минималан орбис) са планетом, важном тачком или осом куће, као и када је у контакту са транзитним планетама или када је он тај који транзитира. Треба то знати, јер Плутон остаје у знаку више година (12-32). На пример у Бику 32 године, а Близанцима 30 година, тако да је немогуће да сти интензитет траје толико. Та конфигурација нам говори шта смо дошли да научимо овде и сада.

Плутон се креће споро, али је путања уникатна и представља трајну промену у животу.

Место где се Плутон налази у хороскопу представља почетак личне еволуције, затим он наставља пут и развија се енергија специфична за свакога од нас. Ова планета се креће веома споро (током живота особа прође 3 до 7 знакова Зодијака), а то значи да не прође кроз све куће и не транзитира преко свих планета. Путања кретања је уникатна и представља трајно промењене области нашег живота.
У транзиту и наталном хороскопу

Прочитајте још: ШТА НАС ЧЕКА? Почело је време ПРОМЕНА: Биће много БУКЕ и БЕСА, а у августу почиње НОВ ЖИВОТ

Тренутно се Плутон налази у изазовним аспектима у знаку Јарца. Веома је важно погледати шта овај транзит значи у односу на положај личног асцендента, као и шта доноси положај ове планете у наталном хороскопу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.