· · Коментари: 1
РОДЕ

После поплављене вила на језеру Комо Амал и Џорџ Клуни саопштили: Опет чекају БЛИЗАНЦЕ!

Четири године после близанаца Амал и Џорџ Клуни чекају бебу!

1627626864_Amal-i-Dzordz-Kluni.PNG
Фото: Instagram/ screenshot amal__clooney

Амал и Џорџ Клуни имају четворогодишње близанце Елу и Александра, а урпаво су саопштили да очекују нову принову.

Прочитајте још: Бивши муж Џенифер Лопез, Марк Ентони, поручио шта мисли о њеној вези са Бен Афлеком

Џорџ Клуни има 60 година

Глумац Џорџ Клуни има 60, а његова супруга адвокат и борац за људска права  Амал 43 године. Медији спекулишу да Амал поново очекује блитанце, као и прошли пут. Амал Клуни је прошла прво тромесечје и поново је почела да се појављује у јавности. Људи блиски пару кажу да ће се ускоро поносно показати стомачић.

Пријатељима су саопштили на вечери.

Срећни пар је прво рекао пријатељима тако што су 4. јула приредили интимну вечеру како би саопштили "велику вест". Вечеру су организовали у њиховом омиљеном ресторану "Il Gatto Nero" (Црна мачка).

Прочитајте још: Кејт Мидлтон и Вилијам све време шаљу ТАЈНЕ поруке Меган Маркл и Харију (ФОТО)

Сви очекују да ће поново добити близанце

- Џорџ Клуни је блистао од поноса и узбуђења и није могао да дочека да свима каже да су успели са новом трудноћом - каже један њихов пријатељ.

Амал и Џорџ Клуни су то одувек желели, али у њиховим годинама није било гаранција да ће успети. Џорџ воли делу и хтео је да их има што више, како би Ела и Александер имали друштво. Близанци знају да ће добити браћу или сестре.

Клунијева вила на језеру Гарда је била поплављена

Амал и Џорџ Клуни су се венчали 2014. године, а близанцима су саопштили срећну вест на њихов рођендан 6. јуна.

Прочтиајте још: БРУКА: Брат Меган Маркл улази у ријалити! Са њим је и бивши очух Ким Кардашијан

Срећни пар се налази у вили на језеру Комо на одмору. Вилу из 18. века су платили око 15 милиона евра. Недавне поплаве нису поштеделе ни Клунијеву вилу која је имала блато и муљ до балкона. Џорџ Клуни је дошао да помогне и види каква је ситуација, па је снимљен са градоначелником Родертом Позијем како чисти муљ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tim Pita (@tim_pita)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.