· · Коментари: 1

После разних навода медија зашто није присуствовала сахрани, огласила се жена Сање Балканике: "Молим вас, дозволите да душа овог великог човека почива у миру" (ФОТО)

Александар Сања Илић сахрањен је јуће на Новом гробљу, уз присуство породице и пријатеља.

1615640270_tajtajad.png
Фото: Принтсцреен / YоуТубе / Гранд Магазин Тв Гранд

Оснивач групе "Балканика" Александар Сања Илић сахрањен је јуче на Новом гробљу у Београду, али сахрани није присуствовала његова супруга Татјана Карјанов.

Прочитајте још: КАРЛЕУША поново запушила уста свима и ОДБРАНИЛА КОЛЕГЕ: Музичари да иду на ЊИВУ?! (ФОТО)

Поједини домаћи медији писали су да је разлог зашто га није посетила бивша супруга њихов развод и да се она иселила из породичног дома годину дана пре званичног растанка. Поред сахране, Карјанова није присуствовала ни Сањиној комеморацији која је одржана дан раније. 

О краху њихове љубави знала је само најужа породица

Међутим, после свих ових навода, огласила се и Тања Карјанов, демантујући тврдњу да се иселила из породичног дома годину дана раније, али и дала је прави разлог зашто није присуствовала сахрани:

- Молим вас, дозволите да душа овог великог човека почива у миру. Заслужио је одмор након толико дивних дела, која је урадио за своју земљу. Истина је да смо се развели у новембру 2020. Одређене околности су тако захтевале. Поштовала сам његову вољу да то остане у тајности али ето...Није истина да сам се иселила из породичног дома годину дана раније, него након развода. Ипак, били смо остали у добрим односима, што ми сада много значи. Целом својом душом сам желела да дођем на сахрану и комеморацију али сам одлучила да испоштујем вољу породице, која ми то није дозволила. Опростила сам се са њим у души и срцу.
Сањице, увек ћу се сећати овог дивног нашег дана у Лисабону. Хвала ти за све што сам прошла са тобом. Осећам твоју љубав и даље. Заслужујеш да те ова земља генерацијама слави.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.