Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Последњи ретроградни Меркур доноси одличне пословне могућности: Нови посао, старо наследство и неочекиван НОВАЦ

Ретроградни Меркур у знаку Ваге. Овај ретроградни Меркур отвара причу о односима!

1631183152_shutterstock_521847259.jpg
Фото: Шатер
Oglas

Свима се нама живот базира на односима. Овај ретро Меркур у Ваги акценат даће акценат на партнерско љубавне односе.

Прочитајте још: ОПРЕЗ Венера је у Шкорпији: Откриваће се МРАЧНЕ ТАЈНЕ, пуцати бракови и дешавати секс за једну ноћ!

Пошто је астрологија симболика и не постоје случајности, тако је и овај Меркур у последњем овогодишњем ретро ходу у Ваги и симболично заокружује крај године са односима који су најбитнији у животу.

Сам Меркур у Ваги је господин човек и код њега нема свађа и расправа већ се све своди на дипломатију, на лепе а и тешке речи које су упаковане са дивном лептир машном. Од Меркура у Ваге сви треба да учимо! 

Ован

Вама ће бити активирано 7 поље - партнерских односа. Биће турболенција, мало оштријих свађа. Савет вам је да држите језик за зубе да се не упуштате у свађе и расправе не зато што нисте у праву већ зато што онај или она преко пута вас не чује. За неке који су слободни срце ће да поскакује од љубави и лепих сеx варница.

Бик се враћа на стари посао, а Ован не сме да се упушта у свађе.

Бик

Вама ће се овај транзит највише одразити на поље посла. Постоји могућност враћања на стари посао или у сектор где сте некада радили. Битно је да бутете фокусирани на посао и да ту усмерите сву своју енергију.

Прочитајте још: ОН ЈЕ НАЈГЛАМУРОЗНИЈИ ЗНАК У ХОРОСКОПУ! Ко је који знак у хороскопу, погодићете по БОЈАМА које их одликују!

Близанци

Вама овај ретро Меркур доноси доста забаве и флерта али и љубави. Све ће бити у том тону. Постоји могућност враћања особе из прошлости али и упознавањ потпуно неочекивано сродне душе. Где се то може десити? Било где, у проводу, шетњи али и на послу. И то поље вам је активирано па се потрудите да дате максимум.

Близанац је флертовати, Рак бити у кући.

Рак

Вама ће бити активирано поље породице, куће, и предстоји вам нови дом или ћете се вратити на нека места која вас враћају у детињство и можда баш тамо одлучите да поново живите.

Прочитајте још: ДУХ Мирољуб терорише Космај, а једини спас је да му се покаже ОВА ствар

Лав

Вама овак Меркур доноси доста односа и приче. Биће вам активирано поље породице и пријатеља и са њима ћете се осећати најлепше. Лепо проведено време и мир и спокој али ће све бити кроз причу и испуњавање неких договора. На послу поведите рачуна шат потписујете и шта коме обећавате.

Девици и Ваги се све окреће око посла, али Вага ће имати зараду, а Девица занимљиву особу.

Девица

Вама се све врти око тренутног посла. Доста обавеза, рада и састанака. Тада баш поведите рачуна на изговорену и писану реч. Слободне Девице могу да упозању доминантну и маркантну особу која може да буде чак и друге вере или да живи у другој држави или чак и континенту.

Вага

Вама предстоји увећање зараде на послу. Исто тако и љубав је могућа на послу било да сте заузети или слободни. Веза која се покрене ће бити лагана и растерећујућа и има велике шансе за успех! Некима се враћају велике љубавне недовршене приче из прошлости.

Прочитајте још: Три паклене хороскопске комбинације које НЕ СМЕЈУ да се венчају

Шкорпија

Вама овај Меркур спрема већи прилив новца, љубав и леп осећај! Једино на шта треба да обратите пажњу су мала и ситна али и оштра оговарања на послу као и сплеткарења. Слободно баш тада покажите свој Шкорпионски језик!

Шкорпији стиже новац, Стрелца чека сласна љубав и зарада.

Стрелац

Вама ће се десити тајна и сласна љубав! Бићете на седмом небу. На послу ствари иду својим током. По питању каријере кроз неке давне пријатеље које ћете сада да сретнете пружа вам се могућност зараде кроз неки бизнис или њихову подршку на већ вашем постојећем радном месту.

Јарац

Вама је акценат само на послу! Пуно обавеза, састанка и битних одлука. Све је супер помало напорно па вас зато вас саветују звезде да се сконцентришете и да из тогџумбуса извучете најоље за себе, а  благодети ћете осетити кроз наредна два месеца.

Водолија ће доживети успех на послу, Јарац ће имати много обавеза, а Рибама стиже наследство

Водолија

Вама се дешава успех на послу и то какав! Али је потребно да се и ви мало покренете јер не могу планете све саме да раде.

Прочитајте још: Млади Месец вечерас највљује драматичне догађаје: До 30. октобра свима следе ПРОМЕНЕ у ПОСЛУ!

Рибе

Вама је наглашена осма кућа, то је кућа наследства, новца који није ваш али и кућа страсти. Па можете да очекујете неочекивани прилив новца, или да наследите имовину. Или да затворите у вашу корист озбиљну финасијску трансакцију. Такође, имаћете појачане страсти са партнером, а ако га немате очекујте га ускоро.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas