Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Пословни хороскоп за јул: ТРИ знака ће трљати руке, а Јарац и Шкопија су на прекретници

Месечни хороскоп Шкорпијама и Јарацу саветује да се не свађају и не трачаре.

1624012284_Depositphotos_348844180_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Пословни хороскоп за јули 2021. године даје могућност за напредовање многим знацима, али и некима саветује да ћуте, јер ће тако најбоље спасити каријеру.

Ован

Месечни хороскоп је веома занимљив за Овна. Размишљате како и куда даље. У вама се ломе две опције, да ли да останете на постојећем послу или да кренете у приватни бизнис. Обе опције су вам отворене и добро позициониране. Ако донесте одлуку да останете на постојећем послу постоји могућност сукоба са надређеним или са колегама у колективу. Ништа страшно, само задржите фокус и ако видите да вас увлаче у сукоб или сплеткарење ви се само одмакните један корак уназад и одбројите до десет. Јако је битно да немате бурне реакције. Ако се определите за приватни бизнис лепа вам се врата отварају. Сарадња са странцима чак и помоћ од фирме са којом сте некада радили.

Бик

Саветује се рационалан приступ послу. Имате више обавеза него раније чак вам се даје да радите потпуно нешто нови. То ново је за вас нека врста изазова а можда и будући правац који ћете се бавити. Битно је да сагледате своје капацитете и тек онда да донесте коначну одлуку. Крајем месеца Јула вам долазе сјајни подаци који се тичу ваше ефикасности на послу.

Прочитајте још: Примитивни номади су направили прецизан астрономски сат: Да ли су дошли са ОРИОНА?

Близанци

Било би лепо када би хоби могли да подигнете на већи ниво јер стоји вам додатна новчана зарада од њега. На послу се трудите, дајете максимум и заиста радите на усавршавању технике рада. Очекујете резултате али они никако да пристигну. Само имајте вере у себе јер крајем месеца стижу бенефити од вашег труда.

Рак

Овај месец је битан за вашу пословну каријеру. Радите чак и преко својух капацитета. Трудите се и помало постајете уморни јер мислите да нико ваш рад невреднује. Пружиће вам се прилика да радите нешто што је потпуно ван описа ваше радне позиције. Одмах прихватите јер је то лествица која доводи до промене вашег статуса и повећање зараде.

Лав

Вама престоји месец са доста обавеза, али и успеха у каријери. Марс и Венера су у вашем знаку и дају вам снагу, јер се ви лично осећате исцрпљено и само о одмору размишљате. Сада пуном паром напред до краја месеца јер тада следи нагрда за ваш труд. Идеје које имате везане за посао сада изложите јер вам предстоји велики новчани добитак. Имаћете феноменалну реализацију бизнис плана.

Прочитајте још: Пошто је деци обезбедио куће и станове, Дејан Миленковић из Борача је себи подигао гробницу са "гарсоњером" (ФОТО)

Девица

Вама месечни хороскоп обећава успех у каријери. Јако вам је битан. Звезде вам кажу да је сада период за додатано залагање па чак и учење потпуно нових ствари. Они коју су радном односу следи им напредак ,сарадња са иностраним фирмама а они који тренутно немају посао добијају феноменалну пословну понуду.

Вага

Хороскоп за месец јул притиска и мерење ваше дипломатије. Посао вам је у успону али се очекује да ствари урадите пре задатих рокова што вам ствара притисак и имате јак притисак и од надређених. Сада је право време да покажете своју дипломатију када је рад под притиском. Ни случајно не улазите у сукоб са колегама и надређенима. Крајем месеца имаћете леп осмех на лицу када погледате на ваш банковни рачун.

Шкорпија

Вама овај месечни хороскоп саветује да се притајите. Не излажите се сукобима и не морате свуда да дате ваше мишљење. Ситуација на послу је на климавим ногама јер ће бити доста отказа. Ви ћете бити поштеђени једино ако ћутите и радите сконцентрисано и прецизно свој посао. У трачеве не улазите ни случајно.

Стрелац

Као и Лаву вама енергија Марса и Венере прија. Радите пуном паром и дајете целог себе. Нека тако и остане до краја месеца ,јер тада вам следи повишица и промена статуса . Одмор који сте дуго планирали ће се лепо реализовати али је потребно да претходно све детаљно и тачно урадите на послу како би без телефона и мејлова уживали на одмору.

Јарац

Као и код Шкорпија вама ће овај месец бити пун зачкољица, трачева и уопште негативне енергије. Посебан опрез се препоручује када је комуникација у питању. Вама то није својствено да трачарите или да кажете нешто непромишљено. Можете бити увучени у причу мимо ваше воље. Само полако, дистанцирано и олуја ће проћи. После сваке олује долази сунце.

Прочитајте још: Примитивни номади су направили прецизан астрономски сат: Да ли су дошли са ОРИОНА?

Водолија

Пословни хороскоп вас саветује да учврстите позицију на послу. Никако не узимајте позајмице, али немојте ни позајмљивати. Овог месеца морате да штедите и да се ослоните само на себе. Крајем месеца очекујте неочекиван добитак - наследство или неки дуг.

Рибе

Ви се овај месец опустите и само посматрајте како каријера сама иде узлазном путањом. Сав ваш труд и рад сада долазе до изражаја кроз повишицу, али и боље радно месте где ћете имати више слободе и креативности. Срећно!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas