· · Коментари: 0

ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА СЕПТЕМБАР 2021.: Овим знацима се "ДЕБЉАЈУ" НОВЧАНИЦИ, посебно упозорење за Водолије!

Звезде су за септембар спремиле велике догађаје за сваки хороскопски знак, иако ће највећу радост тог месеца осетити Рибе, Водолије, Девице и Ваге.

1629896258_pare.jpg
Фото: Пиxабаy

Септембар месец ће на првом месту обележити љубавни односи, породични као и каријера.

Ован

Поведите рачуна о новцу јер је могуће да ћете га расипати на небитне ствари. Каријер вам иде добрим утабаним стазама али поведите рачуна да вас колеге не увуку у оговарања предпостављених јер ће то стићи до њих.

Потрудите се да будете правични према колегама. Предстоји вам краћи пословни пут где можете упознати особу која вам даје информације које су вам кец у рукаву за наставак даље каријере.

Бик

Напредак у каријери и уопштено мирнију ситуацију на послу можете да очекујете од 20 септембра. До тада би било пожељно да фокус баците на ствари које не радите добро јер још увек тражите помоћ колега и околине. Предстоји вам понуда за додатни посао који не би требали да испустите.

Близанци

Напредак у каријери вам је загарантован у септембру. Све идеје и планове које имате лепо напишите на папир и изнесите надређенима јер је ово време иделано да се ваши планови и предлози усвоје. Однос према новцу је ок али се ипак суздржите непотебног трошења.

Рак

После дугог рада и вашег залагања ви напокон добијате признање у смислу финансија и боље позиције. Свесни сте колико сте радили и награда која стиже није вас пуно изненадила али вам ипак прија. Новац штедите и паметно улажите. Леп месец је пред вама, само је битно да наставите да радите као до сада.

Лав

Промене на послу су извесне. Некима ће донети немир некима мир а неко ће потражити потпуно нови посао. У сваком случају ствари се пословно лепо одвијају и сваки ваш корак ће звезде подржати. Пре доношења одлуке седите и поразговарајте сами са собом. Једино опрез да не донесете исхитрену одлуку. Мирне галве и без емоција доносите пословне одлуке.

Девица

Ваш месец по свим питањима поготово када је посао у питању. И даље себе замарате префекционизмом. Слободно се опусите барем мало јер неће свет стати ако ви нешто погрешите. Каријера иде узлазном линијом и све што вам долази прихватите раширених руку и имајте веру у себе.

Вага

Изненадни сусрет на карајње неочекиваном месту или чак и у пороводу може вам донети вртоглаву промену каријере. Посебно обратите пажњу на информације које стижу до вас јер ће неке бити лажне и могу вас усмерити у погрешном правцу. Послушајте савет старијих колега или неког блиског члана породице.

Шкорпија

Оај месец од вас тражи да будете сигурни у себе да верујете у себе и успех је ту. Слободно се упустите у нове пословне идеје, предлажите их па чак покушајте нешто приватно да радите. Једни на шта треба да обратите пажњу је да не преузимате сву одговорност на себе већ да равномерно поделите обавезе. Било да је у питању нова позиција на тренутном послу или потпуно ниви бизнис.

Стрелац

И даље осећате умор од предходних месеци, још увек се точак бизнис плана није завртео у смеру како ви желите. Тренутна ситуација је добра али није одлична као ви желите. Само још мало стрпљења. Од краја овог месец ствари се одвијају одлично баш како ви желите. Немој те да изгубите веру у себе и своје идеје.

Јарац

Стрпљен спашен- нека то буде ваша водиља. Само се ослоните на ваше искустви, интелигенцију, здрав разум и не слушајте савете других. Ви јако добро знате где сте и шта желите. Добро размислите да ли баш сада желите промену каријере или су вам напунили мозак докони људи.

Водолија

Најбитније је да се овај месец примирите, да не доносите нагле одлуке, да не оговартте са колегама поготово надређене и све ће бити по вас одлично. Клима на послу је напета и свако гледа само своју страну. Тако и ви треба да поступате. Сада без емпатије само хладна глава, ред, рад и дисциплина.

Рибе

Овај месец само у скалду са вашом интуицијом и ви сте подебник. Пре него што започнете нешто само поразговарајте у миру сами са собом и непогрешиво ћете знати шат и како даље.

Леп период је пред вама , битно је да мудро одиграте и да свака одлука буде само ваша. Постоји могућност да санате да вам неко ради иза леђа. Ако се то деси ви се не обазирите не улазите у приче као и шта већ сигурним корацима напред!

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.