· · Коментари: 0
ТРЕНД

Поставила нови тренд: Омиљену НАНО ташну Кејт Мидлтон сада виђамо свуда (ФОТО)

Кејт Мидлтон је увек елегантна, а њена највећа страст су ташне.

1626685609_Kejt-tasna.PNG
Фото: Инстаграм/ сцреенсхот катемиддлетон

Кејт Мидлтон је одавно показала да има укуса. У последњих десет година, од када је на јавној сцени, није имала ни један модни промашај!

Прочитајте још: Истиче НАЈБОЉЕ на жени: Детаљ без којег не смете завршити лето (ФОТО)

Увек обучена у миди-хаљине, увек децентна, у пастелним нијансама и елегантна. Кејт Мидлтон често носи ципеле које су приступачне и осталим женама, јер коштају око 50 евра. И њене хаљине су често купљене у робним кућама, а миди дужина у каиш постали су њен заштитни знак.

Ташна за кармин!
У ташне Кејт Мидлтон често могу да стану само кармин и савијена маска! То значи да мобилни носи њен асистент.
Највећа страст Кејт Мидлтон су ташнице!

Међутим, краљица укуса има и једну велику страст. Обожава мале ташнице! Модни стручњаци су на почетку брака Кејт Мидлтон и принца Вилијама објашњавали да принцези не приличи да носи велику ташну, али сада је јасно да су мале ташне постале страст Кејт Мидлтон.

Прочитајте још: Кетрин Зита Џонс (51) је одабрала савршену летњу БЕЛУ ХАЉИНУ (ФОТО)

Писмо ташна Кејт Мидлтон

Кејт Мидлтон најчешће носи писмо ташну. Има их готово у свим бојама, а одлично се слажу уз њене хаљине. На почетку је Кејт Мидлтон писмо ташне носила само увече, а сада их носи и дању.

Кутијица ташна Кејт Мидлтон

Мини ташна са клипсом постала је препознатљив знак Кејт Мидлтон. Ове ташне су у њеним рукама постајале све мање и мање, а мењале су и облик, па смо је видели да кутијицом, троугластом ташницом и у облику јајета. Ове ташне су захваљујући Кејт постале познате као "нано ташне".

Прочитајте још: Кејт Мидлтон на Вимблдону носила ципеле од 4,500 динара, а сви причају и о РОЗЕ хаљини! (ФОТО)

Прочитајте још: Кетрин Зита Џонс (51) је одабрала савршену летњу БЕЛУ ХАЉИНУ (ФОТО)

Ташна за пијацу Кејт Мидлтон

После појављивања на квалификационим утакмицама Енглеске за Еуро 2021. године Кејт Мидлтон је поставила нови тренд. Она је тада у друштву малог Џорџа и принца Вилијама носила црвени сако, а многи су приметили да носи "Ле Плиаге" торбу која може да се купи за око 70 евра.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.