· · Коментари: 0
везе

Постоје знаци који указују да се РАСКИД ближи

Обично када је крај једне везе на помолу и више су него "опипљиви" знаци који вас могу навести да схватите шта се дешава.

1618165968_Depositphotos_177072192_s-2019.jpg
Фото: Депосит

 Неки од тих знакова су скривени у реченицама које изговарају особе у вези или у њиховим делима. У редовима који следе указаћемо вам на знаке на које би требало да обратите пажњу (ако постоје), јер више него извесно указују на скорији раскид.

Прочитајте још: Да ли ће вас мушкарац ПРЕВАРИТИ, зависи да ли има овај ОБЛИК ЛИЦА

Партнер одлази у току расправе

Ослањате се на друге када вам је потребна подршка
Ако ваш партнер није неко кога зовете у ситуацијама када вам затреба помоћ, подршка или савет, већ се тада ослањате на друге људе, то је знак да ствари међу вама не иду у добром смеру. Иако су пријатељства и породични односи једнако важни као и партнерски, нужно је да схватите да ако он није неко на кога можете да се ослоните у животу, он онда представља вишак.

Тензије у току расправе знају да буду заиста велике. Понекад је и више него примамљиво окренути се и отићу след расправе. Међутим, управо овај поступак је савршен пут ка раскиду. Кључ успешне везе никад није био и не може да буде – окретање леђа. Ако сте превише изнервирани да бисте говорили, у реду је да разбистрите мисли и наставите мало касније разговор на тему која је спорна. Али ако ваш партнер једноставно одлази од вас сваки пут када започнете разговор на дату тему, то је знак да њему није у интересу да она буде решена.

Глумљење жртве

Ако сте приметили да током сваке расправе ваш партнер када примети да ви "односите победу", мења своје понашање и глуми жртву, не би ли изазвао ваше саосећање и навео вас да ипак прихватите његов став, то је показатељ да зна како да манипулише са вама и добије оно што жели.

Прочитајте још: Истраживање каже да су САМЦИ често СРЕЋНИЈИ од оних који живе са породицом или партнером

Не комуницирате као некада

Психолози тврде да је један од најважнијих апсеката сваке везе комуникација. Можда ће вам се догодити да немате ништа ново нити битно да испричате свом партнеру, али је важно да делите једно са другим своја осећања, страхове, наде, планове. Ако тога нема, и ако је између вас мук, то је јасан знак да нешто мора под хитно да се мења.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.