· · Коментари: 0
ЉУБАВНИ ЈЕЗИК

Постоји 5 ЉУБАВНИХ ЈЕЗИКА, а ево који вама одговара према ХОРОСКОПСКОМ ЗНАКУ

Неко воли да га обасипају даровима, а некоме то ништа не значи ако се квалитетно не проведе време са драгом особом.

1602326399_Depositphotos_151656820_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Брачни саветник доктор Гери Чепмен аутор је књиге "Пет језика љубави" која је издата још 1992, а од тада, па све до данас спасила је многе односе.

Како он тврди, свако од нас говори својим језиком љубави, једним од следећих - речи афирмације, чин служења, примање дарова, квалитетно време и физички додир.

Партнери треба једно другоме да стављају до знања шта је коме приоритет у односу и да схвате да нисмо сви исти. Осим што ћете схватити којим језиком причате када прочитате књигу, у томе вам може помоћи и хороскопски знак.

Прочитајте још: Чувени АСТРОЛОГ УПОЗОРАВА: Октобар ће бити пун КРИМИНАЛА, љубоморе, ТЕШКИХ РЕЧИ, али и невероватних ПРЕОКРЕТА

Тако је љубавни језик Овна подршка, односно речи афирмације. Они увек трче ка свом циљу и иду према победи. Идеалан партнер је онај који увек навија за њих, без обзира колико луда или компликована била њихова идеја. Овнови цене позиве и поруке за лаку ноћ, писма, отворено показивање љубави.

Фото: Депозит

Бикови су нешто другачији, они воле физички додир, па им је најдража активност опуштање уз филм са партнером. Морају се осећати угодно крај вољене особе, до те мере да могу отворено показати своју лењост и неуредност. Желе некога ко је спреман да почисти за њима након одмарања и опуштања.

Близанци пуно причају, а желе да се њихова мишљења уважавају. Немају проблем с расправљањем, али ни с оговарањем. Ако је партнер спреман са њима да прича о другим људима, чак уз мало подсмавања, њима је то знак да је веза права. Говоре два језика љубави - речи афирмације и квалитетно време.

Познато је да је Рак јако осећајан знак, па је њихов љубавни језик квалитетно време. Они се морају да се дубоко повежу са партнером да би ствари функционисале. Пуно времена желе да проводе крај драге особе која их прати у свему.

Прочитајте још: Рођени КОЦКАР, манипулатор, ЛАЖЉИВАЦ или хладан и СТРОГ: Колико ХОРОСКОП утиче на ЛИЧНОСТ?

Лавови воле осећај славе, па им можете бити партнер само ако ћете им пружити физички додир и поклањати дарове. Страствени су, па морају доста времена да проводе крај партнера. Везе на даљину им не успевају због тога. Морају да буду у центру пажње, па их не занимају људи који им то не могу пружити. 

Фото: Депозит

Девице причају чином служења. Увек су ту за друге, спремне да учине све, па исто очекују заузврат. Љубав им можете показати ситницама, највише онима које укључују чишћење и кућне послове попут прања суђа, скупљање одеће са сушила и слично. 

Као врхунски стилисти и гурмани, Ваге воле примати лепе поклоне. Не морају бити скупи или луксузни, само треба да одражавају њихову јединствену личност и осећај за естетику.

Прочитајте још: Припадници ОВОГ ЗНАКА УВЕК КАСНЕ, измишљају проблеме, али без њих не би било ЛЕПОТЕ и УМЕТНОСТИ

Шкорпијама је приоритет да проведу квалитетно време са драгом особом. Нису захтевни око тога шта ће се радити, само им је битна блискост. Уз то, воле и цене физички додир.

Стрелац, авантуристички тип, воли да ствара успомене, небитно хоће ли то бити једном вечером или лудим путовањем. Њима је битно искуство! Идеалан партнер им је онај који ће заједно са њима планирати путовања и поклонити им авионске карте - тако их је најлакше освојити. Њихов језик љубави је квалитетно време.

Фото: Депозит

Амбициозан, страствен, и у својим мислима увек изнад свих, Јарцу је на првом месту да им поклањате дарове. Воле фине, луксузне ствари и очекују да партнер то има на уму. 

Прочитајте још: ГАСТРО нумерологија! Израчунајте свој БРОЈ и сазнајте које намирнице и укуси вам ОДГОВАРАЈУ

Водолија је бунтовник, па воли да друга страна има исте вредности и да се за њих бори. Не воле да подсећају партнера шта треба да уради. На колена падају ако друга особа учествује у хуманитарним акцијама, протестима... Дакле, воле активисте, односно причају језиком служења.

Емотивне Рибе желе некога ко би за њих ходао кроз ватру. Ипак, увек стављају друге на прво место. Потребан им је неко ко ће разумети њихове емоције. Речи афирмације и служење су језици којима причају.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.