Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Потпуна трансформација Бена Афлека: Славни глумац сад изгледа ОВАКО (ФОТО)

Популарни глумац потпуно се посветио себи и јавност изненадио својим новим имиџом.

1593677851_ben-aflek.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /тодаy
Oglas

Бен Афлек након дужег времена изгледа фантастично. Глумац се коначно ослободио порока и посветио себи и својој вези која га је потпуно препородила. Обријао је своју браду, скратио косу, смршао и показао потпуно нови и дечачки имиџ.

Прочитајте још: Био је један од главних заводника у серији Секс и град, а ДАНАС ИЗГЛЕДА ОВАКО (ФОТО)

Успео је да се након 20 година ослободи највећег порока и види се да је сада потпуно нови човек. Алкохол га је буквално уништавао. Многи сматрају да је за ту позитивну промену заслужна млада глумица Ана де Армас с којом је холивудска завода у вези.

Бен и Ана упознали су се на снимању филма "Дееп Wатер", који излази крајем ове године, а шушкања су започела кад су њих двоје ухваћени заједно на Куби, одакле је Ана родом и где је Бен промовисао филм "Тхе Wаy Бацк", у коме глуми бившег средњошколског кошаркаша који се бори с алкохолизмом.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Бен Аффлецк анд Ана Де Армас оут фор а нице афтерноон wалк афтерноон wитх тхеир догс. Јуне 30 #бенаффлецк #бенаффлек #бруцеwаyне #аффлецк #батман #ацтор #мовие #Цинема #Даредевил #дцеу #дц #јустицелеагуе #маттдамон #РелеасеТхеСнyдерЦут #ДеепWатер #анадеармас #серапхинааффлецк #самуелаффлецк #виолетаффлецк #јеннифергарнер #цасеyаффлецк

А пост схаред бy Бен Аффлецк Еверyдаy (@бендос_еверyдаy) он

Глумци су виђени како шетају Хаваном, након чега су заједно ручали у локалном ресторану и сликали се са обожаваоцима. Млада глумица недавно је добила улогу у филму "Но Тиме то Дие", а многи сматрају да је и наследница Софије Лорен.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas