Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

Потпуни летњи угођај - ХИТ понуде грчких хотела

Идемо у Грчку и то по најбољим ценама за хотелски смештај! Полупансион на 7 ноћења од 635€.

1626433183_naslovna--2-.png
ФОТО: Травелланд
Oglas

Ханиоти је модерно мало и живописно летовалиште на четири километра северно од Пефкохорија, на унутрашњој страни полуострва Касандра. Крије неке сјајне хотеле, а један се посебно издваја из понуде агенције “Travelland”. 

Смештен на самој обали, у близини градског парка хотел Grand Otel 4* располаже сопственом плажом, базеном, паркинг простором и нуди изузетну услугу ресторана, бара, snack-bara на плажи:
За боравак у јулу на 7 ноћења уз услугу полупансиона треба издвојити 765 евра, док је у августу најнижа цена 560 евра. Све цене су изражене као цене по СОБИ. Слободни термини су: 18, 24, 25, 31. јул; 01, 07, 08, 14, 15, 21, 22, 28, 29. август.
 

Фото: Travelland

Из ланца  Xenios  хотела издвајамо само оно најбоље за ову летњу сезону:

Xenios Dolphin Beach 3* је мали  апартмански хотел на западној страни полуострва Касандра, поред места  Possidi. Окружен зеленилом и боровима с једне стране, белим песком и плавим морем с друге стране, овај хотел је идеално место за породице са децом. Боравак на 7 ноћења износи од 675 евра са поласком већ од 18.07.

Xenios Port Marina Hotel 3* - Хотел послује од 1991. године и окружен је брдима која дају осец́ај нетакнутој природи. Удаљен је 700 метара од плаже, у мирном пределу између космополитског Пефкохорија и живописног традиционалног села Палиоури, на јужном крају полуострва Касандра. Гостима је на располагању хотелски трансфер до оближње плаже која важи за једну од најлепших на Касандри. Најнижа цена на 7 ноћења износи 645 евра (услуга полупансиона), а места има од 21.07
 

Фото: Travelland

Xenios Possidi Paradise 4*  је смештен у центру Посидија, у близини чувеног рта Посиди. Хотел представља спој традиционалног и луксузног. На самој плажи, окружен прелепом природом и кристално чистим морем. Удаљен је од Солуна око 90 км. Слободних места има од 18.07. по цени од 825 евра за 7 ноћења

Xenios Theoxenia Hotel 4*  се налази на око 3 км од места Уранополис и око 120км од аеродрома у Солуну. Услуга у хотелу је на бази полупансиона, уз могућност доплате за алл инцлусиве. Боравак на 7 ноћења може да вас кошта од 635 евра у јулу. На 10 ноћења од 21.07. цена износи 935 евра. Све цене су изражене као цене по СОБИ.

Хотел окружен прелепом баштом на самој плажи, Xenios Anastaisa Resort 5*, се налази у близини сликовите луке Неа Скиони на само 10 км од Ханиотија и Пефкохорија. Већина соба у овом хотелу гледа на море, тако да је угођај потпун (цена стандардне собе на 7 ноћења од 999 евра за боравак у јулу).
 

Фото: Travelland

О свм хотелима у Грчкој се можете распитати и резервисати неки од њих на адреси Добрачина 43 у Београду. Агенција “Travelland” отвара своја врата сваког радног дана од 9-20х, суботом од 9-16х, али и недељом од 10 до 17 часова. За најактуелније понуде и важне информације, агенцију можете запратити и на друштвеним мрежама Facebook и Instagram.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas