Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОПУШТАЊЕ

ПОТПУНО ПРИРОДАН СЕДАТИВ: Поједите ову мешавину пре спавања и заборавите на стрес!

Они који су измешали ове две компоненте видели су да се у организму понашају као природни седативи.

1617976819_Depositphotos_30105311_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Мешавина соли и шећера у правој размери смирује тело и органе, успављује тако да тело дође у стање мировања док се потпуно не одмори.

Ова комбинација је за оне који пате од несанице више него добра.

Прочитајте још: Јача имунолошки систем, побољшава вид и ублажава упале: Овај чај је чудо природе!

У количинама није препоручљиво да се претерује, али ако то урадите умерено постижете многе благотворне ефекте. Ојачаћете имунолошки систем, елиминисати главобољу и несаницу. Ниво сератонина се повећава и постиже се антистрес дејство.

За то вам је потребно:

  • кашичица морске соли
  • пет кашичица смеђег шећера 
Овде се мора водити рачуна о односу који увек мора бити један према пет!

Састојке ставите у малу теглицу и добро је затворите и држите близу кревета. Пре него што одете у кревет, узмите једну малу кашичицу ове мешавине и ставите је под језик, па пустите да се истопи.

Прочитајте још: Расте испред ваше куће и зову је БЕСМРТНА, а благотворна је за 5 најважнијих органа

Натријум који се налази у соли омогућава правилно дисање ћелија и поспешује производњу енергије. Глукоза делује као додатак енергије ћелијама. Ова два састојка су одлични у борби са стресом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas