· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Потресна исповест Верице Шерифовић: Било је тешко, али сам се изборила, много дугујем Шабану

Мајка Марије Шерифовић изнела потресне детаље из свог живота

1601564170_verica.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Гранд ТВ

Верица Шерифовић важи за једну од наших најбољих певачица. Њене песме сврставају се у евергрин музику, а ниједно весеље не може да прође без њеног хита.

Прочитајте још: Љупка Стевић поново шокира изјавама

Ипак, живот Верице Шерифовић није био нимало лак:

- Таленат за певање сам наследила од баке. Моји родитељи су ми бранили да певам, каква црна певачица, треба да будеш куварица, каква певачица. А ја сам се некако изборила. Што се тог мог талента, јако је велико изненађење за мене. Шабан Шаулић ме је позвао за снимање емисије. Рекао ми је да се снима емисија у Београду и да  морам да дођем. Сећам се на брзака сам направила неку пунђицу, и то је било фантастично - рекла је певачица у емисији Гламур и открила да јој је управо та емисија променила живот, као и да јој је Шабан Шаулић много помогао:

- То гостовање ми је променило живот. Емисија је требало да траје 45 минута, а трајала је сат и 45, само смо певали Шабан и ја, никад краја, а много нам је било лепо.

Удала се веома млада и у браку је била 24 године, у коме је добила ћерку, Марију:

- То је била једна велика љубав, трајала је 24 година, и био је моја прва љубав. Сви су говорили како сам се млада удала, али добро, има се времена после да се исправе грешке. Било је свега, много љубави, много свађа. То што се изродило из те љубави, то је битно, а то је Марија. Та два гена, Рајковог и мог направило је таквог генија - закључила је певачица.

Прочитајте још: Ово је сестра Ане Николић, ретко се појављује у јавности, а права је ЛЕПОТИЦА(ФОТО)

Година 2018. била је најтежа у њеном животу, јер се борила са карциномом дојке:

 - Ја сам као и свака друга жена мислила да то неће мени да се деси, али десило се. Борила сам се и изашла из те борбе као побеник. Није било лако, али сам успела. - закључила је.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.