· · Коментари: 0
ТУЖНО

Потресна исповест ТОЗОВЦА: "Пустите ме кући да умрем"

Легендарни певачвећ недељама се налази у болници

1617180469_tozovac.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен / Предраг Зивковић Тозовац

Предраг Живковић Тозовац, примљен је у болницу након што се заразио корона вирусом, али како време одмиче, певач је све више психички лоше, па често моли лекаре да га пусте кући да умре.

Прочитајте још: Аца Лукас изнео шокантне тврдње: "Мајке су доводиле ћерке код мене"

- Стање после примања кинеске вакцине ми се стабилизовало, али сам сада психички баш лоше. Нисам добро и верујте ми да једва издржавам у болници. Нико не може да ми дође у посету јер је ово ковид болница, а са мојом Мимом се чујем само преко телефона и њој се јадам. Не знам како она подноси то што смо одвојени, труди се да ме не секира док разговарамо. Знам да је тако. Ужасан је осећај кад по цео дан слушате само како апарати за кисеоник пиште! То ни млади људи не би поднели, негативно утиче на психу. По цео дан само лежим и ћутим, али то ме нико не пита. Размишљао сам да замолим лекаре да ме пусте кући да достојанствено умрем, али то није могуће. Нити ја могу на своју руку да изађем нити је могуће да било ко дође да ме види - причао је певач отежано, а потом је похвалио особље које брине о њему иако му је болнице, како каже, доста за цео живот.

- Доктори и сестре су добре према мени. Сви се труде да ми максимално олакшају боравак овде. Ништа ми не недостаје, али им се ја често јадам и говорим да ми је психички тешко. Са мном у соби је још неколико људи. Умиру ми пред очима свакодневно, има неколико пацијената који су у баш тешком стању. Зато бих пре да сам у свом дому и миру него овде - каже Предраг.

Такође, певач је апеловао на све да се вакцинишу.

- Примио сам обе дозе кинеске вакцине и нисам се ни на секунд покајао. Мислим да је она добрим делом заслужна за то што сам се изборио с вирусом и што нисам имао тежу клиничку слику. Дошао сам у болницу са упалом плућа, а ко зна шта би се десило да сам одбио да се вакцинишем. Свима бих препоручио да се на овај начин заштите, она је свет спасла многих болести и епидемија. Није ми јасно што људи имају толике предрасуде. Верујем да нико не би одобрио пуштање у продају да је штетна по здравље људи - каже певач и додаје:

Прочитајте још: Раду Манојловић сви знате, а овако изгледа њена МАЋЕХА (ФОТО)

- Надам се да ће доктори ускоро да ми кажу да могу да идем кући. Недостаје ми све напољу, чувајте се, људи, заразе јер вирус није наиван - додаје он.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.