Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Потресна исповест Весне Ђогани: Кумови су ме извукли из дома!

Весна Ђогани отворила је душу и испричала све о тешким тренуцима кроз које је пролазила током одрастања

1622553810_vesna.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Супруга Ђолета Ђоганија, никада није крила да је један период у детињству провела у дому за незбринуту децу у Звечанској, јер њена мајка није имала услова да је изџава.

Прочитајте још: Ана Ивановић отворено о браку са Бастијаном Швајнштајгером: "Није идеално"

- Моја прва сећања су тужна, али су ми помогла да се изградим у животу. Драго ми је да постоје људи који данас враћају веру у живот - испричала је Весна и додала да је живот никада није мазио.

Један период провела је у Звечанској

- Ја морам да кажем да сам ја на један кратак период била у Звечанској, а кумови су ме извукли одатле, крстили и имали јак утицај на моје одрастање. Моја мама је само кратак период морала да буде без мене, али након тога је све време била уз мене. Она је прва, а затим мој супруг Ђоле који ме најбоље познају. И мој муж је имао изузетан утицај на моје формирање - каже певачица у "Пулсу Србије" и додаје:

- Како сам ја расла и сазревала и кроз разговоре са стручним лицима боље сам разумевала себе. Оно што је сиромаштво проузроковало код мене је да радим више. Да се увек више трудим, да зарадим - рекла је Весна и додала:

Дисциплина је кључ успеха

- Ја и са мало могу да направим много, и да је ред, рад и дисциплина кључ успеха. То је важно да се каже људима. Иза мене је 20 година рада, а последице сиромаштва су те да ја данас будем веома скромна, жена која се никада не предаје и која не одустај - закључила је певачица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas