· · Коментари: 0
Откривен

Потврђена она народна:" Заклела се земља рају да се тајне све сазнају"! (ВИДЕО)

Иако "Мерцедес" предузима све мере опреза ипак је сада познато како ће изгледати нова "С-класа"

1597847897_s-klasa.jpg
Актуелна "С-класа" (Фото:Мерцедес-Бенц")

Љубитељи аутомобила са звездом на хауби, тврде да постоје само две врсте аутомобила " Мерцедеси" и они други!

При томе кажу и да је перјаница бренда "С-класа" вероватно најбољи аутомобил на свету! И тешко да ко може, бар када је ова друга тврдња у питању, да приговори, каже супротно. 

"Мерцедес С - класе" је одувек био не новитет "Мерцедеса" већ комплетне ауто-индустрије, Никада мање од 700-800 патената није пријављено када је прављена нова "С-класа". Увек је то био аутомобил који је померао границе и постављао стандарде,

Прочитајте још: Просечна старост аутомобила у ЕУ је 10 година, а ево како стоји СРБИЈА

И зато и не чуди што "Мерцедес" данима уназад, све информације о новој "С-класи" даје "на кашичицу", брижљиво чувајући од радозналих погледа аутомобил који ће, у то нико и не сумња, поново значити прекретницу у ауто-индустрији!

Али, како каже она наша народна: "Заклела се земља рају да се тајне све сазнају" и "скривалица"  фабрике из Штутгарта, и "строго чувана пословна тајна" пале су у воду пред случајним пролазником, можда и папарацом, неважно је то у овој причи.

Прочитајте још: Ово је време СУВ возила, екипа "Магазина Новости" открива ЗАШТО (ФОТО)

Углавном, неко је случајно видео, врло мало замаскирани модел новог "мерцедеса С класе", ту је био смартфон и ето снимка, који се већ пар сати врти на "Јутјубу".

Званична презентација је заказана за 2. септембар ове године.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.