· · Коментари: 0
АСТРО

Познајте хороскопски знак по обући: Рак носи штикле, Стрелац патике, а један знак има ТРИ ципеларника!

Обућа открива ваш хороскопски знак!

1620898825_Depositphotos_377054768_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Ован

Пошто је Ован увек у покрету и јури на сто страна његова обућа треба да буде удобна, лагана, а довољно елегантна за посао. Овнови парте моду и воле да су у тренду али не по сваку цену. Удобност је на првом месту. Избор њихове обуће може да буде мекана еспадрила од преврнуте коже, као и лепа кожна патика/ципела.

Прочитајте још: Њима је суђено да имају ПАРЕ: Ови хороскопски знаци увек имају НОВАЦ

Бик

Они су велики хердонисти који не трпи ни најмањи притисак у стопалу када је обућа у питању. Воле квалитетну и скупу обућу. Не мора да буде у тренду. Њихов избор за дан је кожна обућа а за увече кожна мекана обућа са малом потпетицом. Код њих преовлађују земљане боје.

Ован има мокасине, Бик тренди ципеле, док Близанац носи шта стигне!

Близанци

Они су увек у журби и јурњави по граду јер су обећали сто ствари па ни сами не знају како ће свуда да стигну. Свакако њих избор су добре тренди патике. Како су увек у колима имају резервну варијанту салонки са високом потпетицом за изненадни ручак или вечеру са клијентом.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Рак

Он је нежан и суптилан карактер и душа. Њихова обућа говори о њиховом карактеру. Рак је дама са стилом код које је све умерено и сведено. Њен избор су готово увек калсичне ципеле са умереном до високом потпетицом. Рак је особа која и у стану док кува ручак обраћа пажњу на свој изглед и држање тела па је зато у стану често у кућним меканим папучама али које имају барем малу пету.

Рак носи штиклу, а Лав има много ципела...

Лав

Опседнут модом и модним трендовима. Увек на себи има обућу по последњој моди. Има све преко патика, ципела, сандала, папуча. Његова обућа је перфектна увек углачана до сјаја. Лав ће пре одабрати модерну обућу која баш и није најудобнија али је у тренду. Свакако предност имају ципеле са баш високом потпетицом.

Прочитајте још: Два хороскопска знака воле једном, али заувек!

Девица

Приземан и рационлан знак. Прати моду али је код њега изржен моменат само ципела која је сврсисходна. Значи ако је киша обува гумене чизме, ако је лето пристојне лепе и умерено отворене сандалае итд. Њихов избор обуће је рационалан. Ако би морали да издвоје омиљен комад обуће до би била ципела са петом са дискретном шналом која може да се носи у готово свим приликама.

Девица бира рационално ципеле, а Вага прати моду лудо и сулудо!

Вага

Права мала дама. Прати моду али издваја за себе само оно што њој одговара. Начин на који она носи обућу и како је комбинује је једна лепеза истанчаног стила и укуса. Као и Лав воли скупу али пре свега квалитетну обућу. Обућа на њеном стопалу мора да стоји саливено као рукавица на руци. Воли женствене сатенске салонке са дискретним бисерима које имају штиклу.

Шкорпија

Увек се опредељује за две врсте обуће. Или су то патике или ципеле /чизме које иду у шпиц и имају високу штиклу. Оно што даје печат њиховој обући је анимални принт које обавезан. Шкорпије су по томе препознатљиве. Обућа која год да је мора да буде од коже.

Шкорпија увек носи шпиц, а Стрелац патике

Стрелац

Патике су омиљени комад обуће код Стрелца. Има их у разним варијантама, облицима и бојама. И увек ће гледати да их уклопи са готово свим варијантама. Ако баш не може патика бира ципелу боје коже , са високом штиклом која напред има шпиц како би истакла своје вретенасто дуге ноге!

Прочитајте још: Два хороскопска знака воле једном, али заувек!

Јарац

Исто као Лав и Вага воли скупу и модерну обућу. Али обућа код Јарца мора да прати њен класично пословни стил одевања. То су ципеле или балетнаке које њој дају комфор и не оптерћују је током напорног дана пуног пословних састанака. Увек је у питању обућа неутралних боја.

Риба воли необичне ципеле, Водолија "старке", а Јарац балетанке.

Водолија

Пошто не воли ограничења никакве врсте и воли да руши предрасуде њен избор обуће су "старке". Старке у свим бојама и дубинама. Водолију можете да видите сваршено дотерану и и да на стопалима има старке! Такву комбинацију само луда и омиљена Водолија може да изнесе.

Прочитајте још: Астролог открива каква ће нам бити 2021. година: Маске ћемо носити до априла 2022.

Рибе

То су уметници пре свега. Рибу ћете свакако препознати по обући. Она воли необичне комаде обуће и увек ће пре бирати обућу непознатог малдог уметника који тек креира своју обућу. Са задовољством ће понети такав комад обуће!

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.