· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

ПОЗНАТА ВОДИТЕЉКА након голишаве слике ЏЕНИФЕР ЛОПЕЗ окачила своју и све ЖЕНЕ ЈОЈ СЕ ДИВЕ НА ХРАБРОСТИ (ФОТО)

Водитељка је прокоментарисала изглед две познате певачице.

1606475547_pjimage--2-.jpg
Фото: Принтскрин / инстаграм / јло / улрикајонссоноффициал

Снимак нагле Џеј Ло на друштвеним мрежама изазвао је бурне реакције. Док једни одобравају, други јој дају негативне коментаре. У другу групу спада и популарна водитељка Улрика Џонсон, која је уз своју слику поручила Џенифер Анистон и Џенифер Лопез да су токсичне и да својим објавама изазивају буру одобравања.

Водитељка наводи како је замало заплакала када је видела слике Џенифер Анистон која има 51 годину у издању где џогира.

За њу каже како је само две године млађа од ње, а изгледа боље него она са 27 година. Тело јој изгледа мишићаво, женствено, нема вишка коже ни целулита. Лице јој је и даље младолико и затегнуто.

Прочитајте још: МИЛИОН фанова одлепило, а он никада бољи ФРАЈЕР! Да ли препознајете овог СПОРТИСТУ?

Следећа на удару била је популарна певачица Џенифер Лопез, која је пре два дана објавила снимак нагог тела.

 Џеј Ло има 51 годину и снимила се гола. Тело јој је савршено извајано. Наравно да сам свесна да оне имају најбоље тренере, нутриционисте, куваре, шминкере. Да и ја имам све као и оне, не бисте ме овакву гледали на мом инстаграму, била би доста лепша.

Прочитајте још: КОНТРОВЕЗНО: Богаташ дошао на венчање са ШЕСТ ТРУДНИЦА и све носе ЊЕГОВУ ДЕЦУ! (ФОТО)

Позната водитељка каже како је мајка две ћерке и да су оне недовољно свесне фотошопираности на друштвеним мрежама. Урсула каже да овакве објаве могу много да наруше самопоуздање младим женама.

Свако се мери са својом генерацијом, као што се њене ћерке мера са својим вршњакињама, тако и она са својим годиштем.

Прочитајте још: НАЈПОТРЕСНИЈИ ТРЕНУТАК НА САХРАНИ БОЈАНА ЗЛАТАНОВИЋА: Син (6) изустио једну реченицу, јауци мајке парају небо (ФОТО/ВИДЕО)

Водитељка наводи да је деценијама провела пред камерама под тешком шминком и доста јој је тога. Пратиоци су јој захвални због искрености.

Сви треба да будемо најбоља верзија себе и тога треба да будемо свесни. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.