Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТВ ЛИЦА

Позната водитељка отворила душу: Док сам водила емисију испод стола се одигравала ДРАМА

Ивана Мајсторовић је пала и завршила у Ургентном центру, али то је био само почетак.

1612517957_IvanaMajstorovic.jpg
Фото: Курир
Oglas

Ивана Мајсторовић је извештавала са протеста испред Скупштине и у општем метежу гурнули су је, пала је и завршила у Ургентном центру. На срећу, људи су је носили на рукама до кола Хитне помоћи.

Прочитајте још: Спремите се за ШОК: Била је СЕКС симбол 90-тих, сви мушкарци су је желели, а ево како ДАНАС изгледа

Када је дошла к себи, схватила је да више нема ко да води емисију "Усијање": Одлучила је да са повређеном ногом оде у студио. Уз помоћ штака и фиксиране ноге стигла је до студија. Ивана Мајсторовић је, дакле, савршено нашминкама и са лепом фризуром села иза стола. Камермани су имали наређење да не смеју да снимају ноге и оно што се дешава испод стола.

Ко се није скрио, магарац био!

- Са таквом повредом не може да се носи обућа, боса сам се сестила у столицу и почела емисију.  Камермани су, иначе, наши најбољи пријатељи. И било је пресмешно што сам пре и после емисије имала болну гримасу на лицу и скакутала сам боса са штакама, а емисију са водила одлично расположена - сећа се Ивана.

У исто време један од реализатора има обичај да када почне шпица емисије каже: "Крећемо, ко се није скрио магарац био!"

Прочитајте још: Џенифер Лопез има две сестре, а најмлађа је права ЛЕПОТИЦА (ФОТО)

- Смех водитеља у емисији није пожељан, али нико не зна шта се заиста дешава током снимања - каже Ивана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas