· · Коментари: 0
МЕНОПАУЗА

Позната ВОДИТЕЉКА тврди: МЕНОПАУЗА није баук, ево како се ја борим са њом

Жена је у менопаузи у најбољим годинама, јер је остварена, има резулате иза себе, зна шта жели, уме да ужива у животу и доприноси другима, тврди водитељка Милица Гацин.

Gacin.png
Фото: Живот+

Милица Гацин, водитељка квиза "ТВ Слагалица", покренула је радионице "Менопауза - Моје најбоље године", у којима учествују лекари, нутриционисти, психолози, повремено и јавне личности које желе да поделе своје искуство о менопаузи. Жене које долазе су средњих година, али и знатно млађе, јер им се пружа јединствена прилика да питају све што желе.

Прочитајте још: Она је НАЈПОЗНАТИЈА ПЕВАЧИЦА, а нико не зна да јој је право име СТЕФАНИ АНГЕЛИНА

- Трудим се да мој стил живота буде превентива, водим рачуна о исхрани, колико год је могуће о пореклу намирница и о количини коју уносим - каже Милица Гацин.

Пазим шта једем и колико једем.

Да ли су нам изолација и слабија физичка активност претходних месеци нашкодиле, и шта је ваша препорука?

- Нема ко се није жалио да не устаје из кревета или фотеље, а сви знамо да то није и не може бити препорука за здрав и јак организам, па зато треба водити рачуна о исхрани - закључује Милица.

Прочитајте још: СЕДАМ комада гардеробе који ПРЕКРИВАЈУ ВИШАК килограма

Када се стигне у најбоље године, без обзира на то да ли је реч о женама или о мушкарцима, требало би да почне да расте свест о очувању здравља. Болести су проблем, све остало су изазови.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.