· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Познати глумац проговорио о трауми из детињства: Озбиљан страх сам имао, колена нисам осећао

Глумац открио какву је трауму доживео у младости

1605028269_milan-vasic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Милан Васић, гостујући у једној емисији, испричао је детаље, када се на Косову срео са присталицама ОВК.

Прочитајте још: ПОЗНАТА СРПСКА МАНЕКЕНКА прославила први рођендан преслаткој ћеркици (ФОТО)

Непријатна ситуација се догодила, када је глумац имао 19 година, а како је испричао и дан данас се најежи, када се присети те ситуације.

- Тог дана се све дешава. Крећем ка Врању и прво албанско село, Коретин се зове. Како крећем, пролазим џамију, долазим до излаза из села, ту стоји колона са обе стране, људи у црном, са тим знацима УЧК односно ОВК на албанском. Маскирани, с митраљезима стоје, колона стоји - рекао је Милан у емисији "Преживели" и наставио:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸📸📸

А пост схаред бy Милан Васиц (@миланвасиц_оффициал) он

- У том тренутку већ лагано колена не осећам. Јер тог дана се појавио УЧК, значи, није га било јуче. На целом Косову. Озбиљан страх сам имао. Они су узимали људе, одведу неког човека, не знамо где га воде. Прва помисао ти је капут, ајде здраво. Ко зна шта им раде - каже Милан и додаје:

Прочитајте још: Супруг Тање Савић открио застрашујуће детаље из брака са певачицом: Она има психички поремећај

- Ја још не могу себи да докажем зашто сам ја човеку из УЧК дигао руку кад ми је прилазио. Он иде ка мени с пушком, а ја дигнем руку и поздравим га. Ја ту руку нисам дигао, нисам свесно то урадио као да ја одглумим, да се јавим. Он је то видео, погледао ме је, погледао је регистрацију ПР и само ми је пушком показао хајде, прођи - открио је глумац и рекао да је осетио олакшање. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.