Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИП

Познати глумац због СРПКИЊЕ променио веру! Највеће звезде Холивуда су ПРАВОСЛАВЦИ, међу њима је и Џенифер!

Велики број славних личности су православне вероисповести, и док неки то крију, други са поносом истичу, као што је обожавани оскаровац Том Хенкс.

1619419295_40f44910a1841cb2258400008e4d3c1bf18e1cd8.jpg
Oglas

Мало је познато да неке од најпознатијих холивудских личности су православне вероисповести и док су неки веру преузели од предака, други су је променили због љубави и партнера.

Славни глумац Кристијан Бејл, је променио веру и прешао у православље након што је оженио манекенку спрског порекла.

Страни медији су брујали како су се Кристијанове мајка и сестра противиле и биле против ове везе, али глумац није одустао од љубави, а чак је чврсто решио да му и деца знају српски језик.

Мислим да је православље моје духовно наслеђе

Славног оскаровца Тома Хенкса љубав је навела да прихвати православну веру.

– Мислим да је православље моје духовно наслеђе. Оженио сам се у истој цркви у којој је моја супруга крштена и у којој су крштена наша деца – рекао је једном приликом Том Хенкс.

Наоми Кембел, најпознатији супермодел на свету, рођена је у Енглеској, а порекло води са Јамајке. Њу је, такође, љубав навела да промени веру.

Док је била у вези са руским тајкуном Владиславом Дороњином, постала је верник Руске православне цркве.

Џенифер Анистон, једна од најпознатијих америчких глумица, која се прославила у ТВ серији “Пријатељи”, православље је наследила од оца, који је рођен као Јанис Анастасакис на грчком острву Крит.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas