Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
двориште

Пратите ове ствари при уређењу ЕКСТЕРИЈЕРА: Боја ВРАТА је важна, а лепа БАШТА даје енергију

Мајстори Фенг Шуија истичу како је важно једнаку пажњу посветити и спољашњем и унутрашњем "чишћењу", како би енергија у простору могла несметано да тече, јер нема смисла фокусирати се само на ентеријер, ако је екстеријер обавијен негативним факторима.

1598432108_Depositphotos_46482781_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Најефикаснији приступ је креирање најбољег могућег Фенг Шуија у окружењу куће, како би кроз њу текла позитивна енергија. Постоји много практичних начина за решавање најчешћих Фенг Шуи изазова везаних за кућни екстеријер.

Прочитајте још: Ако су ваши ПЕШКИРИ ГРУБИ И СМРДЕ ево како им вратити свежину и мекоћу у 4 ЈЕДНОСТАВНА КОРАКА (ФОТО)

ИЗБОР БОЈА КОЈЕ ОПИСУЈУ КУЋУ

Фото: Депосит

Два су једноставна потеза за побољшање енергије око куће:

1. постизање хармоније избором боја које надопуњују природно окружење

2. избор боја куће на основу елемената по рођењу сваког члана породице

Једнставније речено, кућа и њено окружење треба да чине складу целину која се стапа са својом околином и карактером чланова породице.

Прочитајте још: Шта се тачно дешава када пустите воду у WЦ шољи, а НИСТЕ СПУСТИЛИ ПОКЛОПАЦ? (ФОТО)

СТВАРАЊЕ СНАЖНОГ ФЕНГ ШУИЈА УЛАЗНИХ ВРАТА

Према Фенг Шуију, свака кућа добија свој Цхи илити енергетску исхрану кроз своја улазна врата. Што су улазна врата јача, здравија и уравнотеженија, то је бољи и квалитет енергије доступан онима који у кући живе. Потребно је одабрати снажну боју за улазна врата, ону која исказује ваше најискреније мисли.

Лепа башта даје добру енергију!
Фото: Пиxабаy

ПРОМОЦИЈА ДОБРОГ ФЕНГ ШУИЈА У БАШТИ

Добар Фенг Шуи у врту или башти ће вам помоћи да привучете висококвалитетну енергију, која ће пријати свим вашим чулима. Величина баште није битна ставка за ову мисију. Иако је дивно бити окружен предивно уређеним и складним великим вртом, чаролија једнако може да постоји и у малом али лепо декорисаном простору.

Прочитајте још: Ова ЧЕТИРИ предмета у КУХИЊИ имају РОК ТРАЈАЊА и треба их ЗАМЕНИТИ

ПРОЦЕНА ЗЕМЉИШТА И ПОЛОЖАЈА КУЋЕ

Ако сте у прилици да кућу градите из темеља, обратите пажњу на земљиште на ком стојите. Вегетација на парцели даће вам увид у циркулацију енергије на датом месту. Ако је бујна и пуна живота, велике су шансе да ће се и на вас пренети енергија која је ту присутна. Ако је место опустошено и ако делује беживотно, врло ћете тешко на таквом простору доживети просперитет.

Обратите пажњу на земљиште, вегетација треба бити бујна!

Прочитајте још: ВЕОМА ЈЕ ВАЖНО где су ОГЛЕДАЛА у вашем ДОМУ: Ово каже ФЕНГ ШУИ

СУОЧАВАЊЕ СА ВЕЛИКИМ ДРВЕТОМ ИСПРЕД КУЋЕ

Уопштено гледано, дрвеће вам заиста није неопходно у непосредној близини куће. Као што је дрвећу потребно да дише, тако је и вашој кући потребан њен лични простор. Дрво испред куће се сматра изазовним Фенг Шуијем јер оно блокира улаз добре енергије у кућу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas