Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК!

ПРАВИ ИДЕНТИTЕТ ТИТА КРИЛА ЈЕ ЊЕГОВА НАТАЛНА КАРТА! Брозов астролог је био УПЛАШЕН! Ево шта је видео...

4. маја 1980. године, умро је Јосип Броз Тито, доживотни председник СФРЈ.

1629889996_4253ca23604ca03008b17ae932fc85cac137f23b.jpg
Фото: Новости Архива
Oglas

Иако ово и дан данас учимо по званичним историјским књигама, поједини се не би сложили са тим. Наиме, има оних који тврде да Броз није умро 4. маја. И не само то - тврде да чак није ни био онај каквим се представљао. Тачније - крио је свој идентите.

Али кренимо редом...

Јосип Броз Тито, каже историја, рођен је 7. маја 1892 а умро 4. маја 1980. Био је југословенски комунистички револуционар и државник, који је обављао разне државничке функције од 1943. па све до своје смрти. Међу онима који не верују у званичну биографију маршала је и публициста Милан Видојевић.

 Његово детаљно истраживање ко је био Тито креће после сусрета са Брозовим астрологом.

"Нећу да кажем његово име јер је он данас професор универзитета. Тада је био талентовани студент кога је тадашњи ДБ ошацовао да се бави нечим необичним за наше прилике. Он је иначе Србин, живео је у Сарајеву. ДБ га је једно лето одвео у Бугојно у ловачки дворац где је срео Тита", испричао је својевремено Видојевић.

Како истиче Тито није хтео да се њему ради хороскоп, јер свој живот зна. 

"Броз је реко младићу да овај покуша да види да ли у тој астрологији може да пронађе шта је било са његовим пријатељима из младалачких дана који су нестали. Ето он као нема другог начина да их нађе него да пита астролога. Младић је добио три датума, од којих је један 25. мај 1892.

 А ова два датума су датуми Брозових пријатеља из радничког покрета из Аустрије. Добио је рок од месец дана. Био је шокиран када је видео да личност рођена 25. маја 1892. године у Кумровцу нема никакву животну историју вредну помена. Али зато је видео да датум једног од ове двојице Аустријанаца приказује животну историју какву је имао управо Тито", испричао је Видојевић.

Датум рођења - 16. фебруар 1892. године Беч, у 8:48 ујутру. Студент је био шокиран јер је почео да се плаши све врем размишљајући како да ту причу сервира Титу а да не угрози себе.

"Када се поново срео са Титом и хтео да прича о 25. мају он је рекао да то прескочи јер "он зна које" него да он њему исприча за његовог бечлију", каже Видојевић.

Он напомиње како му је тај астролог рекао да се у тренутку сетио како да целу причу исприча Титу. 

"Рекао је Титу да је тај његов "пријатељ" један од највећих светских научних умова. Дакле да тај тобож непознати радник из Беча постаје један од највећих научника епохе. Причао му је његов живот али не кроз политику него кроз науку. Посматрао је Титову реакцију који је све време био и више него задовољан. На крају је Тито, који је у то време имао 75-76 година питао тог студента да ли се ту види колико ће тај "његов пријатељ" још да живи. У бљеску луцидности је рекао - видим да ће живети 100 година.

- Шта кажеш? упитао је Тито.

То је био такав преображај, такво озарење. Био је фасциниран податком да ће живети 100 година. Награђен је за то што је радио. Дошао је генерал, Титов ађутант, и рекао - студент, пита те маршал шта хоћеш. Рекао им је да жели књиге. Одвели су га у библиотеку где је испразнио полице књига", рекао је Видојевић.

Према његовим речима тада је схватио да овом темом мора да се позабавим.

"Видео сам Титову праву крштеницу. Ту пише да му је мајка Марија а да није познато ко му је отац. За прецизну Аустроугарску бирократију 19. века било је немогуће да такав податак не постоји. Била је то педантна полицијска држава. Прави извор мог сазнања је једно езотеријско друштво које нису масони које је имало праве податке о одређеним темама. И неке њихове архиве су ми предочене. Ту сам прочитао ко је био Франц Јозеф Хабзбург унд Лорен. Тито кога ми знамо је ванбрачни син Фрање Јосифа и пољске грофице Марије Собјеске. Као дете је дат на усвојење у једну пољску-јеврејску породицу", каже он.

На питање зашто је баш 4. мај узет као датум Титове смрти Видојевић истиче:

"То је илуминатски празник - Дан милосрђа. Тада масони и виши илуминати чине добра дела, помажу удовицама, помажу сиротињи... Тито је заправо умро у фебруару. Тито је римски цар. Хабзбурговци вуку порекло по мушкој линији од Христа. И они јесу заиста владари света. Ото фон Хабзбург има титулу краља Јерусалима".

ТИТО (НИ)ЈЕ БИО МАСОН

Поједини теоретичари завера, али и поједини историчари и публицисти тврде да је Тито био члан тајне организације познате као Слободни зидари или Масони. Наводно је био члан загребачке масонске ложе "Максимилијан Врховец. Прича се и како је један од доказа за тако нешто и Брозов идиличан однос са Винстоном Черчилом, који је, опет наводно, био масон 33. степена.

Ипак Велика Ложа Британске Колумбије и Јукона из Канаде тврди да Тито није био масон. Ево како они, између осталог, описују доживотног председника СФРЈ:

"Члан Црвене Интернационалне гарде после Октобарске револуције Јосип Броз Тито је постао члан Коминтерне 1934. да би га потом Стаљин избацио 1948. Током Другог светског рата водио је најмоћнији покрет отпора у Европи, да би 7. марта 1945 успоставио прву комунистичку владу у тадашњој Југославији", кажу они и додају поједине теорије завере тврде да је Тито 1926. постао члан масонске ложе "Либертас" у Напуљу у Италији.

Али према њима, реалност је другачија.

"Тито је у ствари радио као агитатор Комунистичке партије у гродоградилишту у Краљевици на јадранској обали Хрватске од 21. септембра 1925. до 2. октобра 1926. када је прешао у ливницу у близини Београда. Нема никаквих доказа да је путовао у Напуљу у то време.

На почетку Другог светског рата постојало је 27 ложа са 2.500 чланова у Југославији. Слободни зидари су били забрањивани под нацистима што су исто доживели и касније под Титовом влашћу иако непотврђени извори тврде да су многи комунистички лидери били предратни масони.

Дакле, када се све узме у обзир - однос комуниста према масонима, Титова забрана ложа, као и нерегуларан статус италијанске масонерије у то време, нема разлога да се верује да је Јосип Броз Тито био масон", тврде они.

ГДЕ ЈЕ САХРАЊЕН, И ЈОШ МАЛО О МАСОНИМА

"Те приче да он није сахрањен у Кући цвећа и да није умро 4. маја већ два месеца раније су глупости. Деда је умро тог јутра, 4. маја. Трећег маја увече су му прорадили очни капци. Почели су да се померају. Питао сам докторе шта то значи и објаснили су ми да су то задњи трзаји. И сутрадан ујутру је умро. Немој да ми сад неко прича некле глупости", рекао је у једној емисији својевремено Титов унук Јошка Броз.

Како је испричао Тито је убачен у метални сандук који је заварен.

"А онда онај начелник некадашњег ДБ, прича како је ту стављен песак, како је народ преварен. Нисам се одвајао од тог ковчега до сахране. Кад је завршен први део сахране није била стављена она стена... После је ноћу у два ујутру дошла дизалица и ту стену од девет тона ставила и ја сам тек онда отишао кући", испричао је он.

О причама да је Тито био масон и да због тога нема звезде петокраке на гробу, Јошка каже:

"Звезда петокрака није стављена јер у првом том делу сахране је направљена то што је изгледало као кутија шибица... И то се тако затварало. Да су ставили звезду она никад не би изгледала ко права звезда, јер због тих шина то не би изгледало како треба... И деда није био масон, то су глупости", рекао је он.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas