Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
позитивна енергија

Правила која треба поштовати у КУХИЊИ и ТРПЕЗАРИЈИ према старој кинеској дисциплини

Кухиња и трпезарија су места на којима проводимо много времена док смо у кући.

1613045606_Depositphotos_78652340_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Фенг шуи је кинеска дисциплина стара 5000 година. Предствавља начин да балансирамо енергију са људима и простором. 

Прочитајте још: Пријавила се за посао, па добила одговор који ју је РАСПЛАКАО: Писмо је хит, а људи су збуњени: "Да ли је ово слатко или језиво?" (ФОТО)

Ово се односи на наше домове и физичко окружење. Фенг шуи технике помажу нам да створимо хармонију уношењем позитивне енергије. Фокусирајте се на просторе у својој кући.

Кухиња

Једна је од важнијих фенг шуи соба у кући, кухиња представља богатство, обиље и здравље. Важно је да одржавате шпорет чистим. Користите га најмање једном дневно јер ово према овој старој дисциплини одржава енергију активном. Такође, редовно одлажите храну којој је истекао рок употребе.

Фото: Депосит

Прочитајте још: Невероватне предности УЉА КАРАНФИЛИЋА: Служи као прва помоћ код овог честог проблема

Трпезарија

Трпезарија је место где се окупљамо како бисмо заједно јели. Окупљање за столом је симбол заједништва и повезаности. Ако сто на коме иначе једете користите и као радни сто обавезно га очистте пре постављања за оброке. Кад год сте у могућности да ручате у кући нека то и буде за трпезаријским столом јер према фенг шуију ово привлачи пријатељства. Ваза са цвећем је честа на столовима и то не без разлога, сматра се да је ту средиште позитивности у овој просторији у кући.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas