Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПУДЕР

ПРАВИЛА за бирање и наношење ПУДЕРА за жене са МАСНОМ КОЖОМ

Сваки тип коже има своје проблеме.

1605172756_Depositphotos_63277363_xl-2015.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Пудер се никад не сме наносити на кожу на којој се већ види масни сјај. Преко критичних зона пређите туфером натопљеним у матирајући антибактеријски лосион, причекајте пола минута и затим нанесите пудер.

Сваки тип коже има своје проблеме, али кад је шминкање у питању, жене с масном и мешовитом кожом могу да имају највише проблема.

Прочитајте још: ОДВРАТНО! Постоји РАЗЛОГ зашто ТЕЧНИ ПУДЕР не би требало да наносимо ПРСТИМА

Масни сјај који сваких неколико сати продире кроз пудер може да буде изразито иритантан и нашем лицу да да неуредан изглед, али постоје мали трикови који женама с овим типом коже могу помоћи да цео дан изгледају свеже и дотерано.

Избор пудера:

  • За масну кожу идеални су пудери у пени, матирајући течни и кремасти пудери
  • Транспарентни пудер у праху или камену требао би да буде део сталне поставе
  • Треба избегавати тешке пудере маснијих текстура и ББ креме које садрже сјајне честице

Прочитајте још: Разбио вам се ПУДЕР? Ево како да га ВРАТИТЕ У ПРВОБИТНО СТАЊЕ! (ВИДЕО)

Фото: Депозит

Наношење и одржавање:

  • Пудер никада не сме да се наноси на кожу на којој се већ види масни сјај. Преко критичних зона пређите туфером натопљеним у матирајући антибактеријски лосион, причекајте пола минута и затим нанесите пудер.
  • Добро је уложити у матирајућу базу која се наноси пре пудера и пудер дуже држи на месту.
  • За додатне "поправке" током дана најбољи је прозирни транспарентни пудер у праху или камену, јер ће фино матирати лице без додавања "креч" наслага које могу изгледати неуредно.
  • Прави спас могу бити и једноставни папирићи за упијање масноће са Т-зоне, који стану у сваку торбицу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas