· · Коментари: 0
САВЕТИ

Пре 35. морате усвојити ова женска правила

Истраживање је показало како жене старије од 35 година највише уживају у сексу.

1614792187_Depositphotos_252393204_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Како тврде научници, разлог томе је боље познавање свог тела, својих жеља и потреба. Управо због тога доносимо мала женска правила која би требало да усвојите пре 35. рођендана.

1. Радите оно што волите

Секс је веома интимна и страствена радња у којој учествује двоје људи. Ужитак који вођење љубави може да донесе невероватно је искуство, али једино ако радите оно што вам одговара. Не срамите се да кажете "не", али се исто тако не устручавајте и да испробате неке нове ствари.

Прочитајте још: Сви су они исти! То је највећа грешка у вези, а друга је...

2. Експериментисање није табу

Поверење између партнера који су у озбиљнијој вези итекако може да утиче на квалитет сексуалног односа. Када се двоје људи довољно познаје, мали експерименти у сексу су и више него добродошли. Испробајте, комбинујте и уживајте.

Прочитајте још: Ни за живу главу: Пет тајни које никоме не треба да причате

3. Никада, али никада без заштите

Осим због нежељене трудноће, заштитите се и од полних болести којих у последње време има више него што мислите. То се посебно односи на нове везе и интимне партнере. Не вреди рескирати.

4. Волите своје чврсто тело

Тело је у двадесетим годинама живота прелепо и зато се не треба да га се стидите. Женска силуета моћно је оружје којем не може одолети ни један мушкарац. Поиграјте се са својим сексипилом и уживајте у ономе што имате јер ће вам после бити жао.

Прочитајте још: Порођај је прекретница, а зависи од тога да ли ће супруга урадити ОВУ ствар

5. Не журите

Сексуални однос може да буде веома занимљив и може да траје читаву ноћ. Или дан. Није све у сексуалном чину, већ у мноштву ситница пре и после њега. Игра завођења, предигра, вруће паузе, мажење након њега... Могућности су разне, занимљиве и супер забавне. Уживајте у односу и истражујте своје жеље и потребе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.