· · Коментари: 0
ПОМРАЧЕЊЕ СУНЦА

Пред СРБИЈОМ је историјски догађај, који затвара круг који је почео КОСОВСКОМ БИТКОМ

Рак представља народ, а Сатур политику масе и то значи да наступају политичке кризе. Нестабилнсот ће се осетити у свим зељама којима влада Јарац.

1594217141_kosovka-devojka-1.jpg

Помрачење Сунца које се догодило 21. јуна било је изузетно снажно и донеће дугорочне последице на личном, глобалном и плану Србије. Радило се о кардиналној тачки (Ован, Рак, Вага, Јарац) која представља енергију почетка, која мења свет, јер, ови знаци су пуни иницијативе, страствени, амбициозни, пуни ентузијазма, независни и брзи. Они доносе промене.

Прочитајте још: КОРОНА ће трајати до... ПЛАНЕТА пролази кроз КОСМИЧКИ ФИЛТЕР после којег ништа НЕЋЕ БИТИ ИСТО

Прошли пут је било страшно!
Прошли пут, само неколико дана после помрачења, 28. јуна 2001, Слободан Милошевић је испоручен Хашком трибуналу, а неколико месеци касније имали смо 11. септембар (рушење кула "близнакиња"), који је трајно променио слику света.

Еклипса на кардиналној тачки се веома ретко дешава, у прошлом веку ниједном, али када се деси, то оставља дубок печат. Прошли пут та тачка је била активирана 21. јуна 2001, а следеће су 2039. и 2058. године.

Наступа финале, ново поглавље нашег порекла.

Еклипса која се недавно догодила последња је у циклусу  када је оса Месечевих чворова прешла у знаке Рака и Јарца. Још једном је пред нама архетип Рака у свој својој величини и моћи, јер нулти степен је суштина.

Женски принцип мења суштину Фото: Пиксабеј

То је наша мајка (или важна женска фигура у нашем животу), дом, кућа, лични, скривени простор, где се осећамо сигурним, порекло, корени. Пред нама је ново поглавље, који долази да би се избалансирао мушки принцип који је достигао екстрем.

Мораћемо у себи да тражимо фокус, јер споља стиже само немир.

Ово је финале процеса који је захтевао дубок емоционални рад и самоисцељење, јер, Рак се односи на детињство, када су у нас утиснути емоционални печати којих се током живота чврсто држимо.

Прочитајте још: Почеће Трећи светски рат, а Американци ће бежати у СРБИЈУ - Пророчанство РУСКИХ СВЕТИХ ОТАЦА

Долази нешто ново
Коњункција Сунца и Месеца са Северним Месечевим чвором указује на путању раста. Нешто ново долази у наше животе. У личном хороскопу важно је у којој вам се кући налази нулти степен Рака, јер ту почињете потпуно нови циклус енергије, ново поглавље. Треба бити отворен за примање свеже енергије, јер ће процес трајати годину дана.

Већина ретроградних планета у овом периоду говори да треба да се окренемо себи и ту нађемо фокус и мир, јер, оно што се дешава споља је све - само не мир.

Да погледамо у каквом се амбијенту еклипса десила. Марс је ушао знак Овна, којим влада, и остаће ту шест месеци. Сунце, Месец и Северни Месечев чвор су били на фиксној звезди Бетелгез (Близанаца).

Марс ће владати наредних шест месеци, владаће деструкција и несигурност.

Ова велика црвена звезда има природу Марса и односи се на оружје, експлозије,  саобраћајне несреће, ватру и у астрологији позната је као носилац деструкције. Дакле, имамо снагу новог почетка, очекујемо признање, а са друге стране је несигурност.

Косовски бој Фото: Youtube/ screenshot najbolje domace

Месец влада знаком Рака и он представља народ, а Сатурн у Водолији представља политику и масе. Из тог разлога могуће су политичке кризе. Нестабилност ће се највише осетити у земљама које су под утицајем Рака (Африка, Израел, Холандија, Чиле, Канада) и Јарца (Индија, Грчка, Македонија, Албанија, Босна, Бугарска, Србија).

Очекујте политику кризе.

Помрачење Сунца припада серији солар Сарос 137. Ово је посебно значајно за нас Србе као колектив. Шта је то Сарос циклус? Свако помрачење је део обрасца, низа. Ови циклуси имају почетак и крај, логику и геометрију. Свако помрачење серије Сарос изражава енергију прве еклипсе у низу. Са те тачке креће црвена нит која их повезује.

Помрачење ће Србији донети судбински догађај, раван Косовском боју, Првом српском устанку...

Зашто је баш ова серија толико важна за нас? Ако посматрамо еклипсе као окидаче промене, приметићемо да се овај низ подудара са значајним датумима у српској историји:

Карађорђе Фото: Youtube/ screenshot Goran Milicevic
  • 25. мај 1389 - Прво уочи Косовске битке;
  • 11. фебруар 1804 - Први српски устанак;
  • 25. март 1876 - Српско-турски ратови;
  • 17. април 1912 - Балкански ратови;
  • 9. мај 1948 - Информбиро;
  • 21. јун 2020 - Избори
  • 28. јун 2633 - Последње "случајно" "пада" на Видовдан.

Вратимо сеуназад, на хороскоп Србије Немањића (4. јануар 1217. у 12.58  часова, Власотинце) у којем постоје елементи који ће се активирати приликом првог помрачења у серији Сарос 137 - 25. мај 1389. у 16.48 часова.

Следе смрт, разарање, насиље и регенерација.

На први поглед можемо видети снажан утицај Плутона и драматичну судбину која следи. Асцендент (народ) је у Бику на опасној звезди Алгол (несрећа, насиље, обезглављивање,необуздана природа, убиство, насилна смрт и пропаст). Месец, који такође представља народ, налази се у знаку Шкорпије, њиме влада Плутон у коњункцији са Северним Месечевим чвором у Лаву на звезди Регулус. Северни чвор представља дирекцију судбине, са Плутоном говори о фаталној судбини, смрти, разарању, али и великој способности трансформације и регенерације.

Прочитајте још: Пусти Стаљина, Рузвелта и Черчила, ИДИ И УБИЈ ТЕСЛУ! Да ли је Хитлер ликвидирао српског научника?(Видео)

Натални хороскоп је обећање. После 172 године остварило се у виду еклипсе која најављује Косовски бој. Само помрачење је пало у осму кућу (смрт). Поново имамо коњункцију Северног Месечевог чвора и Плутона, овога пута на самом асценденту немањићке Србије, на Алголу (у седмој кући - односи са страним земљама).

Све планете су као у време немањићке Србије.

Сатурн је у Лаву у Зениту (они који управљају државом) и образује квадрат са њима. Сатурн у аспекту са Плутоном увек доноси репозиционирање моћи и промену владајуће структуре, овога пута кроз трагедију која се претворила у мит који траје.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.